fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Elköltött Kinizsi-százmilliók – ajándéklabdák a MozGo-nak

- Advertisement -

A KTE Labdarúgó Akadémia és a MozGo-Nagykőrös SE között hónapok óta kitűnő viszony van kialakulóban, különböző gyermek korosztályokban több edzőmeccset is játszottak már egymással – számolt be minderről internetes oldalán a kecskeméti szervezet. Mint írják, tehetséges játékosok is érkeztek Nagykőrösről hozzájuk, ők pedig ezúttal 20 darab ajándék labdával segítik a kőrösiek munkáját.

Az egykori NB I-es labdarúgó, Czéh László klubigazgató a következőket nyilatkozta: – „Bisztricsány Nimród és Pálnok Zalán személyében már két fiatal tehetséget is igazoltunk a nagykőrösiektől, köszönhetően annak, hogy nagyon jó szakmai kapcsolat alakult ki ebben a szezonban a két klub között. A folyamatos edzőmeccsek mindkét klub számára előnyösek, és szeret-nénk a magunk részéről mi is megadni a segítséget ahhoz, hogy minél színvo-nalasabb munka folyhasson Nagykőrösön. Apró gesztus volt most részünkről, hogy 20 használt labdát ajándékoztunk a klubnak.”

Nagyon szép gesztus ez a szomszédos megyeszékhely akadémiájától, köszönet érte! Reméljük, az együttműködés szorosabbá válása még több tehetséges nagykőrösi focistapalánta előtt nyitja meg a fejlődés útját.

Viszont, ismerve a nagykőrösi labdarúgás jelenlegi helyzetét, nem lehet szó nélkül elmenni a hír mellett. Hiszen az elmúlt években több százmillió forint ömlött a Nagykőrösi Kinizsibe az adófizetők pénzéből, tao-támogatás címén. A Sohajda Márk fideszes önkormányzati képviselő által vezetett és a vezetőség sorában a helyi Fidesz elnök – alpolgármester Körtvélyesi Attilát is ott tudó egyesület viszont egyik napról a másikra a lapunk korábbi számaiban részletesen taglalt körülmények között kafkai átváltozáson ment keresztül, hogy Kókán, Roma-Gól Sportegyesületként éljen tovább.

Hogy mi lett annak a több száz millió forintnak a sorsa, amely a fideszes vezetés kezei közé került, csak sejtéseink vannak.

Ilyen előzmények után jogosan vélelmezhetjük, hogy ha tisztességesen költötték volna el a kapott milliókat, akkor most a Nagykőrösi Kinizsinek kellene labdát ajándékozni a KTE-nek és nem fordítva.

könyvelő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...