fbpx
14.1 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

KTE – Taksony 7:0 – ismét a tabella élén a kecskeméti lilák

A végén nyílt ki a gólzsák, hetet rúgott a Kecskeméti TE a Taksonynak az NB III. közép csoport 35. fordulójában. A lila-fehérek az első félidőben szinte mindent kihagytak, a mérkőzés végére viszont szó szerint lehengerelték az ellenfelüket, számol be a KTE tudósítója.

Az elmúlt hetekben botladozó játékot mutató és vezetőedzőt is váltó KTE a hétközi forduló végén duplán is örülhetett, mert az éllovas Iváncsa 1-0-ra kikapott Dunaújvárosban, míg a harmadik Dabas 1-1-es döntetlent játszott otthon a Honvéd II. ellen. A bajnoki címért küzdő KTE ezzel ismét az élre ugott és két pont előnnyel várhatja a következő mérkőzését.

Hasonló cikkünk:  Túl nagy előnyt adott a KTE a Budaörsnek

KTE HUFBAU – Taksony SE 7-0 (1-0)

Kecskemét, v: Dobai János (Bereczki Bence, Halász József)

Hasonló cikkünk:  Jakab Péter utcafórumot tartott Kecskeméten

KTE: Mészáros – Kotroczó, Grünvald (Asztalos 22.), Károly, Puskás Z. (Tóth 46.), Szalai, Koszó, Vágó (Gál 60.), Ludasi (Nagy 81.), Puskás G., Constantinescu (Győri 81.). Vez

TSE: Horváth D. – Bacskai, Cseri, Fekete M. (Fekete B. 59.), Szabó N. (Schmid 78.), Fekete O. (Iványi 78.), Király, Bogár, Félegyházi (Varga 46.), Vekker (Takács 70.), Sámson.

Gólszerzők: Asztalos (45 + 2., 66.), Kotroczó (83.), Győri (84.), Tóth (87., 91., 93.)

Sárga lap: Puskás Z. (30.), Vágó (48.) ill. Vekker (65.)

Szabó Tibor, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Nehéz volt az első félidő, ellenfelünk nagyon motivált volt. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket rendre ki is hagytuk, lélektani szempontból nagyon jókor jött nekünk, hogy a hosszabbításban még be tudtunk találni. A második félidő sem indult egyszerűen, de a második gól után azért már azt éreztem, hogy itt nem lehet probléma. Fontos volt számunkra, hogy ne kapjunk gólt, ahogy annak is örülünk, hogy ennyit szereztünk.

Hasonló cikkünk:  Hogyan szavazunk az előválasztáson online?

Seres Zsolt, a Taksony SE vezetőedzője: – Sajnos a nehézségeket most túl kell élnünk. Kecskeméten is felvállaltuk a saját játékunkat, de a végére elfáradtunk, ezt hűen bizonyítja az, hogy sorban kaptuk a pontrúgások után a gólokat. Ez már a koncentráció hiánya. A 82. percig jól tartottuk magunkat, de sajnos ilyen a futball.

Hasonló cikkünk:  Vajkból államalapító: miért augusztus 20. Szent István ünnepe?

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...