fbpx
24.2 C
Kecskemét
2021. szeptember 16., csütörtök

FRISS HÍREK

Körtvélyesi Attila javaslatára 3,9 millió forint jutalmat is kaphat Vozárné Ragó Ildikó

Czira Szabolcs a múlt évhez hasonlóan rendkívüli polgármesteri határozattal március 25-én döntött a nagykőrösi önkormányzat tulajdonában álló KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának 2021. évi prémiumfeltételeiről, amelyet a cég fideszes képviselőkből álló felügyelő bizottsága (Körtvélyesi Attila, G. Kovács Sándor, Illés Sándor) terjesztett elő.

A KÖVA honlapján is megtalálható nyilvános adatok szerint Vozárné Ragó Ildikó vezérigazgató asszony megbízási díja (fizetése) havonta bruttó 650 ezer forint. Ezen felül kaphat a megbízási díj 6 havi összegének megfelelő prémiumot, ha a tulajdonos önkormányzat által meghatározott feltételeket teljesíti.

Ez a rendkívüli polgármesteri határozat szerint a következő:

15% – a 2021. évi beszámoló adózás előtti eredményének értéke pozitív.

25% – a KÖVA likviditásának biztosítása, a DTKH Kft. (szemétszállító cég) 2021. március 8-án fennálló lejárt esedékességű kintlévőségének, 130 millió 566 ezer forint 2021. október 31-ig történő rendezése.

20% – a lejárt esedékességű tartozások csökkentése legalább 5%-kal, a 2020. december 31-i éves kontrolling beszámolóhoz képest.

30% – a 2021. évi üzleti terv számadataihoz képest a költségek csökkentése legalább 5%-kal, az alábbi ágazatokban: ingatlan, szállítás, központi irányítás költségei, ügyfélszolgálat költségei, továbbá a társaság árbevételének növelése 5% értékben.

10% – a tulajdonos által kért adatszolgáltatást vagy feladatot, valamint a Városüzemeltetési Kézikönyvben foglalt feladatokat időben és maradéktalanul teljesíti. Amennyiben ezeket nem teljesíti, 10% kerül levonásra az éves prémium összegéből.

könyvelő

(Borítókép: Vozárné Ragó Ildikó, kezében az Év Főkertésze 2018 díjjal. Fotó: Koós Kata / Petőfi Népe)

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...