fbpx
25 C
Kecskemét
2021. június 11., péntek
KecsUPHeti HírekKörtvélyesi Attila javaslatára 3,9 millió forint jutalmat is kaphat Vozárné Ragó Ildikó

FRISS HÍREK

Körtvélyesi Attila javaslatára 3,9 millió forint jutalmat is kaphat Vozárné Ragó Ildikó

Czira Szabolcs a múlt évhez hasonlóan rendkívüli polgármesteri határozattal március 25-én döntött a nagykőrösi önkormányzat tulajdonában álló KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának 2021. évi prémiumfeltételeiről, amelyet a cég fideszes képviselőkből álló felügyelő bizottsága (Körtvélyesi Attila, G. Kovács Sándor, Illés Sándor) terjesztett elő.

A KÖVA honlapján is megtalálható nyilvános adatok szerint Vozárné Ragó Ildikó vezérigazgató asszony megbízási díja (fizetése) havonta bruttó 650 ezer forint. Ezen felül kaphat a megbízási díj 6 havi összegének megfelelő prémiumot, ha a tulajdonos önkormányzat által meghatározott feltételeket teljesíti.

Ez a rendkívüli polgármesteri határozat szerint a következő:

15% – a 2021. évi beszámoló adózás előtti eredményének értéke pozitív.

25% – a KÖVA likviditásának biztosítása, a DTKH Kft. (szemétszállító cég) 2021. március 8-án fennálló lejárt esedékességű kintlévőségének, 130 millió 566 ezer forint 2021. október 31-ig történő rendezése.

20% – a lejárt esedékességű tartozások csökkentése legalább 5%-kal, a 2020. december 31-i éves kontrolling beszámolóhoz képest.

30% – a 2021. évi üzleti terv számadataihoz képest a költségek csökkentése legalább 5%-kal, az alábbi ágazatokban: ingatlan, szállítás, központi irányítás költségei, ügyfélszolgálat költségei, továbbá a társaság árbevételének növelése 5% értékben.

10% – a tulajdonos által kért adatszolgáltatást vagy feladatot, valamint a Városüzemeltetési Kézikönyvben foglalt feladatokat időben és maradéktalanul teljesíti. Amennyiben ezeket nem teljesíti, 10% kerül levonásra az éves prémium összegéből.

könyvelő

(Borítókép: Vozárné Ragó Ildikó, kezében az Év Főkertésze 2018 díjjal. Fotó: Koós Kata / Petőfi Népe)

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....