fbpx

FRISS HÍREK

Porviharokkal érkezhet itt a hidegfront

- Advertisement -

A legdurvább széllökésekre Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Pest és Bács-Kiskun megyékben, valamint Budapesten számíthatunk, itt van a legnagyobb esélye a porviharok kialakulásának is.

Egy gyors mozgású hidegfront száguld át az ország felett ma a késő délutáni órákban. A front érkeztét hirtelen északnyugatira forduló, viharos, akár 90 km/h feletti erősségű széllökések, és gyors lehűlés fogja jelezni. Helyenként porvihar is kialakulhat.

A legnagyobb széllökések Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Pest és Bács-Kiskun megyékben, valamint Budapesten várhatók. Az Országos Meteorológiai Szolgálat ezekre a területekre másodfokú figyelmeztetést adott ki a várható viharos széllökések miatt. Az ország többi részén elsőfokú a figyelmeztetés.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...