fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Porviharokkal érkezhet itt a hidegfront

A legdurvább széllökésekre Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Pest és Bács-Kiskun megyékben, valamint Budapesten számíthatunk, itt van a legnagyobb esélye a porviharok kialakulásának is.

Egy gyors mozgású hidegfront száguld át az ország felett ma a késő délutáni órákban. A front érkeztét hirtelen északnyugatira forduló, viharos, akár 90 km/h feletti erősségű széllökések, és gyors lehűlés fogja jelezni. Helyenként porvihar is kialakulhat.

A legnagyobb széllökések Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér, Pest és Bács-Kiskun megyékben, valamint Budapesten várhatók. Az Országos Meteorológiai Szolgálat ezekre a területekre másodfokú figyelmeztetést adott ki a várható viharos széllökések miatt. Az ország többi részén elsőfokú a figyelmeztetés.

Hasonló cikkünk:  Egy lajosmizsei büfé futárát megtamádtak, többet nem szállítanak ki arra a környékre

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...