fbpx
4.9 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Térfigyelő kamera segítségével találták meg a tetétleni rongálót

- Advertisement -

Kőröstetétlenen tizenöt éve alkalmaznak térfigyelő kamerákat. A falu belterületén összesen húsz berendezés szolgál, melyből négy rendszámleolvasó készülék.

Pásztor Imre polgármester a szoljon.hu hírportálnak elmondta, hogy rendkívül jó lépés volt annak idején a hálózat kiépítése, hiszen segítségével sok mindenre fény derült.

– Néhány hete például a templom előtti kovácsoltvas korlátnak hajtott egy terepjáró. Összetört a szintén kovácsoltvas szemetes és a kerékpártároló egyaránt. A jármű mindent elsodort, a sofőrje ezután továbbállt – panaszolta a településvezető. Az esetet követően értesítették a körzeti megbízottat, aki megnézte a kamerafelvételt. – Látszott rajta a rendszám és az eset időpontja is. – Az illető nem jelentkezett, így feljelentést tettünk károkozás miatt – mondta a polgármester.

tudósítónktól

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...