fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Fekete kordonok mögé bújt a Fidesz

Debrecenben rendkívüli biztonsági intézkedések mellett ülésezik a Fidesz–KDNP-frakciója, írja a Debreciner. A háromnapos frakcióülésnek helyet adó Kölcsey Központ és a képviselőknek szállást adó Hotel Lycium mögött található Baltazár Dezső teret fekete fóliával borított kordonokkal kerítették el.

A helyi független lap úgy tudja: Orbán Viktor és néhány pártvezető nem a többi frakciótaggal együtt lakik a Hotel Lyciumban, számukra szobákat nyitottak az egyébként üres, ezért jól védhető Aranybika szállodában, amit május elején vásárolt meg a Mathias Corvinus Collegium.

Hasonló cikkünk:  Blikk: Szájer József egy 200 milliós nyaralóban van a Balatonnál

Magyar Nemzet szerint Orbán Viktor évadzáró beszédében azt mondta:

A járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot az, ha Gyurcsány Ferenc újra a hatalom közelébe kerül.

Orbán arról beszélt a frakciónak, hogy az elmúlt egy évben súlyos nemzetközi válság volt, nem csak egészségügyi, de gazdasági is, mely súlyosan érintette a családokat, szétzúzta a hagyományos emberi kapcsolatokat. A kormányfő szerint Magyarország ezt a tripla válságot európai és világszinten is kiemelkedően jól kezelte, szerinte megnyertük az európai oltási versenyt, Európában Magyarországot tekinti a legjobban átoltott országnak. (A Magyar Nemzet beszámolója nem szól a magas hazai halálozási arányról, amely bizonyos mutatók szerint a világon az egyik legnagyobb, más mutatók szerint csak Európa középmezőnyében van).

Hasonló cikkünk:  Szentgyörgyi Dezsőre emlékeztek

via telex.hu

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...