fbpx
12.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Javaslatokat vár a Nagykőrös Városért Közalapítvány

A Nagykőrös Városért Közalapítvány ebben az évben is át kívánja adni a Nagykőrösiek Nagykőrösért elismerő címet. Ehhez javaslatokat vár június 21-ig.

A megjelent felhívás szerint a Nagykőrös Városért Közalapítvány 2008-ban hívta életre a Nagykőrösiek Nagykőrösért elismerő címet, amely megkülönböztetve a városi kitüntetésektől, azon személyek tevékenységét kívánja díjazni, akik mindennapi nagykőrösi életük, hétköznapi foglalkozásuk során Nagykőrös érdekében kiemelkedő, a közösség számára példamutató teljesítményt nyújtanak. Továbbá azon személyek tevékenysége iránti elismerésüket is szeretnék kifejezni, akik nem a település szülöttei, illetve nem Nagykőrösön élnek, de a város sorsának alakulását lelkükön viselik.

Hasonló cikkünk:  Megmérgezték a nagykőrösi Csónakázó tó kacsáit?

A díjakat az őszi Arany Napok keretében adják át. Tavaly, mivel a koronavírus-járvány miatt elmaradt a rendezvény, erre a szeptemberi képviselő-testületi ülésen kerítettek sort. A múlt évi díjazottak: dr. Székely András, Marsa Éva Heléna, és férje Marsa József, Péntek Imre és felesége, Péntekné Szilágyi Aranka, valamint Turi György.

Hasonló cikkünk:  Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

A Nagykőrös Városért Közalapítvány kuratóriumának elnöke Bencsik Géza, tagjai: Deák Gábor titkár, Bujdosó Balázs, Czira Szabolcs és Varga Tibor.

tudósítónktól

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...