fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Megmentették Bányai Gábor életét a szegedi orvosok

- Advertisement -

A Bács-Kiskun megyei képviselőt kezdetben a kiskunhalasi járványkórházban ápolták, de kritikusra fordult az állapota, március 13-án Szegedre szállították. Nemrég már posztolt egy Ákos-dalt.

Facebook-poszton keresztül követhettük Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő állapotáról szóló híreket a családjának köszönhetően az elmúlt hetekben. Nagyon sokan szorítottunk a képviselőnek, akinek az oldalán kedd délután megjelent, hogy

Hello, hello, újra itt vagyok!

 

Ami egy Ákos-dal első sora. Videó is van hozzá, egy MÜPÁ-s koncertről.

Az 51 éves Bányai Gábor február 24-én posztolta a Facebookra, hogy megfertőződött koronavírussal, akkor még Kiskunhalason, a mobil járványkórházban ápolták. Azt írta: „ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni”.

Állapota azonban fokozatosan romlott, családja március 13-án arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője kritikus állapotban van. Ezután szállították a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központba.

Hasonló cikkünk:  Szegedi és pécsi kutatók előrelépést értek el a koronavírus vizsgálatában

A Bányai család április 15-én azt írta, akkor már 50 napja tették lélegeztetőgépre az orvosok a képviselőt.

„Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk” – írták még akkor.

A család hozzátette: „a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek hittel teli kitartó munkájának, valamint az önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult”.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...