fbpx
3.6 C
Kecskemét
2022. január 28., péntek

FRISS HÍREK

Megmentették Bányai Gábor életét a szegedi orvosok

A Bács-Kiskun megyei képviselőt kezdetben a kiskunhalasi járványkórházban ápolták, de kritikusra fordult az állapota, március 13-án Szegedre szállították. Nemrég már posztolt egy Ákos-dalt.

Facebook-poszton keresztül követhettük Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő állapotáról szóló híreket a családjának köszönhetően az elmúlt hetekben. Nagyon sokan szorítottunk a képviselőnek, akinek az oldalán kedd délután megjelent, hogy

Hello, hello, újra itt vagyok!

 

Ami egy Ákos-dal első sora. Videó is van hozzá, egy MÜPÁ-s koncertről.

Az 51 éves Bányai Gábor február 24-én posztolta a Facebookra, hogy megfertőződött koronavírussal, akkor még Kiskunhalason, a mobil járványkórházban ápolták. Azt írta: „ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni”.

Állapota azonban fokozatosan romlott, családja március 13-án arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője kritikus állapotban van. Ezután szállították a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központba.

Hasonló cikkünk:  Így tesz különbséget a kormány oltott és oltott között

A Bányai család április 15-én azt írta, akkor már 50 napja tették lélegeztetőgépre az orvosok a képviselőt.

Hasonló cikkünk:  Kriptovalutáért rendelt drogot egy kiskunmajsai informatikus

„Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk” – írták még akkor.

A család hozzátette: „a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek hittel teli kitartó munkájának, valamint az önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult”.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...