fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Politikai haszon az emberélet a KEOL főszerkesztője szerint

- Advertisement -

Véleménycikket írt Noszlopy Nagy Miklós, a KEOL.hu főszerkesztője. Érdemes elolvasni eredetiben is: https://keol.hu/kecskemet-bacs/baloldali-tevut-a-homoszexualis-propaganda

Alan Turing élete és halála

Röviden összefoglalva: a cikk eleje Alan Turing életét mutatja be, akiről azt kell tudni, hogy gyakorlatilag nemzeti – sőt, európai – hős, munkája „meghatározó módon hozzájárult a hitleri birodalom bukásához, és emberéletek ezreinek – egyes vélemények szerint százezreinek – megmentését tette lehetővé a szövetségesek számára.” Mivel Turing meleg volt, ezért az akkor érvényben lévő angol törvények 2 év börtönre ítélték, de Turing a kémiai kasztrálást választotta a börtön helyett. Ez azonban testileg és lelkileg is megviselte. 1954-ben holtan találtak rá, az azonban a mai napig nem ismert, hogy öngyilkosság vagy merénylet áldozatává vált-e. (Akit hosszabban érdekel a történelem ezen része, az nézze meg a Kódjátszma című filmet) Az angol állam 2009-ben hivatalosan is bocsánatot kért az esetért.

Egy következtetés – most jöjjön a mi véleményünk

És milyen következtetést vont le a fenti történetből Noszlopy Nagy Miklós? Íme: „az átlag magyar fényévnyi távolságban van jelenleg a másság elfogadásától”„ezért rúgnak öngólt a baloldali pártok politikusai””Budapesten hisznek abban, hogy a vidéki Magyarország helyesli ezt””ez azonban csak 2022 tavaszán fog majd kiderülni.”

Értelmezzük kicsit ezeket a mondatokat és a véleménycikk mondanivalóját: Alan Turingot 60 évvel ezelőtt halálba kergette a melegekre vonatkozó szabályozás, és most a magyar szabályozással, tehát a pedofiltörvénybe emelt homoszexualizmussal – a szerző szerint – a mai magyar vidéki társadalom egyetért, így teljesen elfogadható  a magyar szabályozás, és nem baj, ha itt is emberek fognak meghalni a megbélyegzés keservében, mert a 2022-es választások eredménye számít csak igazán.

Hasonló cikkünk:  A Fidesz visszautasítja a gyűlölködést, Dobos József DK-s jelvényt kapott Gyurcsánytól

Egyetért vele? Akkor kövesse tovább a KEOL-t! 

Ma 15.000 ember kedveli a KEOL facebook oldalát. 15.000 ember nagy része nyilván egyetért a lap eszmeiségével, bizonyára azzal a főszerkesztővel is, aki szerint emberek élete kevesebbet ér, mint a hatalom megszerzése. Hiszen képes volt ezt az aktuális témát összehozni a választásokkal, olyan köntösben, mintha legalábbis aggódna az ellenzék pártjaiért, nevesítve a DK-t és a Momentumot, amelyeknek tagjai a megbélyegzés elleni tüntetéseken „csápolnak”. Szerinte tehát hiba kiállni egy olyan tömeg mellett és annak tagjaiért, amely a szerző írása alapján kisebbségben van. De ha ez hiba, akkor a logika szabályai szerint nem hiba, ha valaki nem áll ki a másság elfogdtatásáért küzdők mellett. Sőt, éppen az a jó a 2022-es választás szempontjából.

Láttunk már ilyen rendszereket élőben is. Köztünk élnek még azok, akik a II. világháborúban tapasztaltak meg ilyen aljas eszméket, és sokan vagyunk, akik az utána lévő évtizedekben tapasztalták meg más aljas eszméknél ugyanezt a hozzáállást.

Alan Turing elvont matematikai munkájának és kevésbé elvont halálának pedig épp az a legerősebb üzenete: tök mindegy, hogy kivel bújsz ágyba, a nemzet büszke rád!

Ha ön, kedves olvasó, nem büszke Noszlopyra, akkor javasoljuk, hogy vonja vissza a kedvelést a KEOL oldaláról. Szerkesztőségünk tagjai megtették ezt.

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...