fbpx

FRISS HÍREK

Saját apja és Jován László közösen védi az elfogott kecskeméti fiatalt

- Advertisement -

Telefonon érte el az elfogott kecskeméti 21 éves fiatal édesapját a KecsUP. Tőle tudjuk, hogy nem egyedül Jován László ügyvéd védi a terrorista cselekedetek előkészítésével gyanúsított fiút. Apjaként ő is védője, miután ő szintén ügyvéd.

Mint az édesapa elmondta, vannak fejlemények az ügyben, azonban erről még nem tudnak beszélni, különben is Jován László az, aki sajtónyilatkozatot tehet.

Jován Lászlót is elértük. Ő arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy az eddigiekhez képest nem tud újdonságot mondani, erre még legalább 2 hetet várni kell. Többek között azért, mert nem akarja nehezíteni a védői munkát, és esetleg ártani a védencének. Annyit elmondott, hogy meglátása szerint az ügyészség alapossággal közelít az ügyhöz.

Hasonló cikkünk:  Telt házas jótékonysági gálaestet szerveztek a gyermekek javára (videóval)

A TEK-kel kapcsolatban még korábban úgy nyilatkozott Jován László, hogy nem igaz, hogy a TEK robbanószerkezetet, vagy ahhoz szükséges eszközöket talált a házkutatás során, miként erről a terrorelhárítás vezetője beszélt. Ezt hírportálunknak is megerősítette.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...