fbpx

FRISS HÍREK

Miközben a kormányzat gyerekvédelemről beszél, a NER-média ontja a pornót

- Advertisement -

A gyermekvédelminek kamuzott, de valójában homofób törvény kapcsán már egészen odáig jutottunk, hogy Szánthó Miklós („aki meg odabassza„) az Alapjogokért Központ vezetője arról írt, hogy a gyerekeket át akarják programozni az iskolákban. Természetesen az LMBTQ szervezetek. Azt írja:

„a Bizottság most az eurokratákra jellemző tejberizs-gerinccel hirtelen elszégyellte magát és megpróbálja letagadni annak a genderőrületnek a létezését, melyet ők maguk akarnak rákényszeríteni már a kisgyerekekre is.”

Ha így is lenne, akkor pláne nem kellene aggódnia Szánthónak, mert akkor nyilván vissza is lehet programozni bárkit. De ne vicceljük el, ami nem vicc. Hanem tragédia. Mármint, hogy van ember, aki szerint bármilyen aktivisták át akarnának és át tudnának programozni gyerekeket bármire is. Mintha egy Terminátor filmben lennénk. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója amúgy a jobboldali influenszer keltető, a Megafon alapítója.

Facebook/baon.hu

Egészen elképesztő ami történik, már új kormányzati plakátok is megjelentek, amelyek azt hirdetik, hogy ki kell tölteni a nemzeti inzultációt konzultációt, ha valaki fél a szexuális propagandától. Na igen. A KESMA (vagyis a kormánynak kedves médiaistálló) birodalom is bőszen fogalalkozik a témával, hozzák a kormányzati nyilatkozatokat sorra a megszólalók által gyermekvédelmi törvénynek nevezett jogszabályról. Közben pedig a NER-sajtó éppen arról posztol, hogy Kelemen Anna (aki magáról úgy nyilatkozott, hogy prosti, de pornózott is) csak bugyi nélkül tudja elviselni a kánikulát, és ehhez a megnevezett hölgy nercharisnyás, pucsítós (tán még bugyi nélküli is) képét hozzák kattintásvadász cikkben. A Baon az Origora hivatkozva teszi ezt. A Facebookon is, ahol akár gyerekek is megnézhetik a fotót. Kattintva persze már 18-as karika jön, és jelzik, hogy a tartalom káros lehet a gyerekeknek. És itt már valóban bugyi nélkül hentereg a hölgy. Nem ezzel van a baj. A baj azzal van, hogy közben szexuális propagandáról beszél a kormány. Úgy, hogy közben a 18 év alatti korosztálynak is már minden bizonnyal meglehetősen jókora szexuális tapasztalata van, és nem csupán fotókról, filmekről. Mi ezt egész egyszerűen álszentnek tartjuk. Még akkor is, ha ez a tartalom jelzetten nem gyerekeknek készült.

Hasonló cikkünk:  Az EP megszavazta a javaslatot, hogy a Magyarországnak járó pénzeket ismét blokkolják

videa.hu

És nem ezért az egy írás miatt gondoljuk ezt. Hanem azért, mert a NER-sajtó csak úgy önti ránk a szexipari tartalmakat. Itt van rögtön a Videa.hu, amely mögött a New Wave Media Group áll, amely szintén a KESMA birodalomhoz tartozik. Itt most éppen 113 ezer szex videó érhető el. A kormányzati zászlóshajón, az Origo-n egy nagyobb görgetéssel a főoldalon máris a Videa.hu-n lehetünk, de ha a görgetés kitart még fél másodpercig, akkor azonnal a 18-as karikával ellátott anyagok jönnek. Ahol éppen tegnap megtudhattuk, hogy egy 13 éves szűz fiúval szexelt egy prosti. Kell a kattintás rendben, ezt is értjük. De azért, na!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...