fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Tüntetnek az egészségügyi dolgozók, mert a döntéshozók nem hallgatják meg őket 

- Advertisement -

2021. július 31-én, szombaton, 10 órakor a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara nagygyűlést szervez a budapesti Hősök terére, ahol arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy a döntéshozók nem hallgatják meg őket.

Az egészségügyi szakdolgozók által nyújtott szakmai tevékenység egy szolgálat, de nem jelenthet szolgaságot, ezért utcára vonulnak. Szerintük a döntéshozók nem hallgatják meg őket a tárgyalóasztalnál, ezért a Hősök teréről üzennek a fizikai és lelki terükről és a munkájuk alulfinanszírozottságáról, írják felhívásukban a szakdolgozók.

Az ország ikonikus teréről szeretnének üzenni az új szolgálati jogviszonnyal kapcsolatban a szakdolgozókat sújtó kiszolgáltatott helyzetről és a méltánytalan bánásmódról. Egyben megemlékeznek azokról is, akik az új rendszer miatt elhagyták az egészségügyi pályát.

A rendezvény várhatóan 13 óráig fog tartani, ahol a kamara tagjai és a támogató szervezetek képviselői is felszólalnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...