fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Vasas – KTE: 1:1: a 92. percben még a kecskemétiek vezettek

- Advertisement -

A Kecskeméti TE az NB II 6. fordulójában a Vasas vendége volt Angyalföldön, ahol az újonc lila-fehér együttes a feljutásra pályázó fővárosiakat hajszál híján legyőzte.

A mérkőzés nagy hazai fölénnyel kezdődött, azonban a Vasas nem bírt a jól védekező és kontrázó vendégekkel. A 35. percben meg is lett az eredménye, amikor a Kecskemét megszerezte a gólt egy szöglet után. Nagy tekert középre, az ötösön érkező Tóth Barna a jobb alsóba csúsztatott (0-1).

A KTE a második félidőben is igyekezett lassítani, tördelni a Vasas játékát. A játék képe nem változott, jobbára a Vasasnál volt a labda, igyekeztek forgatni a széleket, de ritkán hibázott a koncentrált kecskeméti csapat. A nagy nyomást végül nem bírta ki a KTE, a 93. percben a csereként beálló Pátkai ballal a bal alsóba lőtte ziccerét (1-1).

A KTE ezzel a döntlennel a tabella 4. helyén áll.

Hasonló cikkünk:  Utánpótlás férfi kéziválogatott találkozót rendeztek Lakiteleken

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: -Nem könnyű értékelni, főleg, hogy a végén kaptunk egy gólt. Igazságos az eredmény ezzel együtt, egy nagyon jó csapat otthonából viszünk el pontot. Nem voltam elégedett, mert nem úgy játszottunk az első húsz percben, ahogy én azt szerettem volna, de aztán jött a gól, ami önbizalmat adott nekünk. Számítottunk rá, hogy a Vasas nagy erőket mozgósít majd fordulás után, így is lett, a játék képe alapján az egyenlítésre rá is szolgáltak. Én büszke vagyok a csapatomra a későn kapott gól ellenére is, mert egy nagyon jó csapattal találkoztunk. Másfél héten belül két bajnokesélyessel játszottunk döntetlent, ez nekünk hatalmas siker, csak dicsérni tudom a fiaimat.

Forrás: kecskemetite.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...