fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Blikk: Spanyolországba költözött Orbán Ráhel és Tiborcz István

- Advertisement -

Blikk úgy tudja, a miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István a spanyolországi Marbellára költözött, a  legidősebb gyermeküket már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

A lap próbált Orbán Viktor környezetéből is információkhoz jutni, de nem járt sikerrel, viszont idézte Orbán Ráhel egyik privát Instagram-bejegyzését, amelyben követőivel tudatta, hogy családja új kihívások elé néz, elhagyja az országot, a gyerekek a tanévet már Spanyolországban kezdik. A 444.hu ugyanakkor azt szúrta ki, hogy Orbán Ráhel LinkedIn-profilján már valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.

A legbefolyásosabb magyar nők között a Forbes 2021-es listáján a közélet kategóriában 2. volt Orbán Ráhel, aki a jövőben a Blikk szerint Marbellán dolgozik, Tiborcz István viszont többször hazautazik üzleti ügyei miatt, bár már van spanyol érdekeltsége is, mert cége beszállt be egy ottani beruházásba. Az Index szerint a költözés valóban összefüggésben állhat azzal, hogy a BDPST Group Spanyolországban terjeszkedik. Los Alcazares egyik négycsillagos szállodáját üzemelteti egyik társasága.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...