fbpx
1.8 C
Kecskemét
2022. január 27., csütörtök

FRISS HÍREK

Telekom: Az önkormányzat miatt áll a helyreállítás

A belváros környékén, több utcában is, még a nyáron végzett fejlesztést a Telekom, ahogy a köznyelv mondja: kábeleket fektettek. Viszont még most, október elején sem végeztek több helyen a helyreállítási munkákkal. Ez gyakran járdákat érint, vagyis amit felszedtek, feltörtek, azt még nem feltétlenül állították vissza mindenhol. Ilyen utcák például a Fráter György, a Tompa Mihály, de a Sántha György köz és a Kecskeméti Végh Mihály tér egyes részein is találhatunk befejezetlen munkát és a környéken más helyeken is.

Több olvasói levelet is kaptunk, amelyek szerint már több, mint egy hónapja behúzták a kábelt, de a járdákat még mindig nem állították helyre. Így száraz időben sok a por, esőben pedig a sár. Ráadásul a járda szinte használhatatlan.

Olvasóink megkeresése után kérdéseinket elküldtük a Telekomnak bő egy hete, hogy mikor fejezik be a helyreállítást ott, ahol már végeztek a kábelezéssel. Most kaptunk választ.

“Jelenleg éppen az Önkormányzat kérésére leállt az aszfaltozás, mivel minőségellenőrzést végeznek a már megépült szakaszokon.”

Írják levelükben. Vagyis elkezdték a helyreállítást, de az önkormányzat meg akar győződni róla, hogy megfelelő minőségben készült-e el a munka. Ha igen, akkor nyilván a többi helyen is folytatódhat hasonlóan a helyreállítás. Ha nem találják rendben, akkor nyilván változtatni kell majd. Ezt a kiegészítést csak mi tettük hozzá, nem szerepelt a levélben. De arról viszont írt a Telekom, hogy

Hasonló cikkünk:  Gyémántpor hullás volt Kecskeméten - videó
Hasonló cikkünk:  Driftelőket kapcsoltak le a rendőrök nagy Tesconál

“a kérdéses területen viszonylag nagy kiterjedésű alépítmény-építés történik, a kivitelezés jelenleg is folyik. A munkálatok folyamatosan haladnak utcáról-utcára, a burkolat helyreállításával bezárólag. A burkolatbontást és az alépítmény-építést követően az aszfalt-helyreállítások kb. 4-5 héttel később történnek, aminek elsősorban technikai okai vannak. Várhatóan hamarosan elkészülnek a jelzett utcákban is az aszfaltozással, addig is kérjük az ott lakók türelmét és megértését.”

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...