fbpx
0.9 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Hangolódjon az őszre

Úgy tűnik, hogy az ősz végleg beköszöntött, és az emberek egyre inkább otthonukban keresnek menedéket a hűvös időjárás elől. Illatos gyertyák, pihe-puha takarók és nagy csészék, amelyekben csordultig van gyógytea – ez a meghatározó trend. Engedje be otthonába az őszi hangulatot Ön is. Elmondjuk, hogyan.

Természetes dekorációk

Ha nem rajong a mesterséges díszekért, akkor nyúlon az élőkhöz. Nézzen körül a piacon vagy a szupermarketben, ahol általában kaphatók kisebb dísztökök, amelyek tökéletesen mutatnak majd az étkezőasztalon. Szerezhet néhány cserepet is, hogy díszítse az ablakpárkányt vagy az erkélyt.

Látogasson el kedvenc virágüzletébe. Az élő virágok mellett most már a szárítottak is megjelennek, és hozzájárulnak otthona őszi hangulatához. A szárított virágok tovább is tartanak, és nem kell aggódnia a víz cseréje miatt.

Gyertyák és gyertyatartók

Ki ne várná ősszel a gyertyák melengető hangulatát és bódító illatát? A gyertyák lángja nemcsak az otthona minden szegletét hangulatosabbá teszik, de némelyikük az egész helyiséget illatosítja. Akár a vanília, a narancs vagy a fahéjas sült alma illatát választja, az aromás jegyek a megfelelő meleg és pihentető hangulatot varázsolják otthonába.

Hasonló cikkünk:  Idén utoljára ül össze az Országgyűlés

TIPP: Kerüli a gyertyákat gyermekei biztonsága érdekében? Próbálja ki az elektromos gyertyákat. Gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a hagyományosaktól, és nyugodtan hagyhatja őket “villogni” még akkor is, ha kíváncsi kisgyermekei a közelben vannak.

Hasonló cikkünk:  Április 30-ig maradnak érvényben az árstopok

Színes párnák és takarók

A hűvösebb időjárással eljön a meleg takarók és kényelmes párnák beszerzésének ideje. Kevés dolog teszi otthonát olyan otthonossá, mint a dekorációs szövetek. Például a tiszta őszi színekhez nyúlhat a narancs, a bézs vagy a mélyzöld árnyalataiban. Vagy válasszon egyetlen árnyalatot, hogy az egész otthonát díszítse. 

Őszi ételek

Az emberek gyakran társítanak különböző évszakokat bizonyos típusú ételekhez. Míg a nyár a könnyű zöldségsalátákról és a grillezésről szól, az ősz a sütőtökös pitékről, a levesekről és a chai lattéról. Hangolódjon az őszire az ízeken keresztül is, és süssön például illatos réteseket, zsemlét vagy almás pitét. Nemcsak a tányéron fognak boldoggá tenni, hanem a lakásodat is jó illatúvá teszik.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...