fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Hangolódjon az őszre

- Advertisement -

Úgy tűnik, hogy az ősz végleg beköszöntött, és az emberek egyre inkább otthonukban keresnek menedéket a hűvös időjárás elől. Illatos gyertyák, pihe-puha takarók és nagy csészék, amelyekben csordultig van gyógytea – ez a meghatározó trend. Engedje be otthonába az őszi hangulatot Ön is. Elmondjuk, hogyan.

Természetes dekorációk

Ha nem rajong a mesterséges díszekért, akkor nyúlon az élőkhöz. Nézzen körül a piacon vagy a szupermarketben, ahol általában kaphatók kisebb dísztökök, amelyek tökéletesen mutatnak majd az étkezőasztalon. Szerezhet néhány cserepet is, hogy díszítse az ablakpárkányt vagy az erkélyt.

Látogasson el kedvenc virágüzletébe. Az élő virágok mellett most már a szárítottak is megjelennek, és hozzájárulnak otthona őszi hangulatához. A szárított virágok tovább is tartanak, és nem kell aggódnia a víz cseréje miatt.

Gyertyák és gyertyatartók

Ki ne várná ősszel a gyertyák melengető hangulatát és bódító illatát? A gyertyák lángja nemcsak az otthona minden szegletét hangulatosabbá teszik, de némelyikük az egész helyiséget illatosítja. Akár a vanília, a narancs vagy a fahéjas sült alma illatát választja, az aromás jegyek a megfelelő meleg és pihentető hangulatot varázsolják otthonába.

Hasonló cikkünk:  Megtépázta a Fidesz-KDNP népszerűségét a kegyelmi-botrány, de az ellenzék ebből nem tudott profitálni

TIPP: Kerüli a gyertyákat gyermekei biztonsága érdekében? Próbálja ki az elektromos gyertyákat. Gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a hagyományosaktól, és nyugodtan hagyhatja őket „villogni” még akkor is, ha kíváncsi kisgyermekei a közelben vannak.

Színes párnák és takarók

A hűvösebb időjárással eljön a meleg takarók és kényelmes párnák beszerzésének ideje. Kevés dolog teszi otthonát olyan otthonossá, mint a dekorációs szövetek. Például a tiszta őszi színekhez nyúlhat a narancs, a bézs vagy a mélyzöld árnyalataiban. Vagy válasszon egyetlen árnyalatot, hogy az egész otthonát díszítse. 

Őszi ételek

Az emberek gyakran társítanak különböző évszakokat bizonyos típusú ételekhez. Míg a nyár a könnyű zöldségsalátákról és a grillezésről szól, az ősz a sütőtökös pitékről, a levesekről és a chai lattéról. Hangolódjon az őszire az ízeken keresztül is, és süssön például illatos réteseket, zsemlét vagy almás pitét. Nemcsak a tányéron fognak boldoggá tenni, hanem a lakásodat is jó illatúvá teszik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...