fbpx

FRISS HÍREK

Dobogón telel a KTE

- Advertisement -

A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Budaörs a Kecskeméti TE-t látta vendégül vasárnap. A vendégek végig nagyon magabiztosan futballoztak, a gólig és gólpasszig jutó Lukács Dániel vezérletével 3–0-ra nyertek is, foglalja össze a legfontosabb mozzanatokat a Nemzeti Sport.

Szabó István vezetőedző nem véletlenül így foglalta össze a mutatott játékot:

Egész ősszel, de ma különösen jól játszottunk. A szélre nagyszerűen reagált a csapatom, megfojtottuk az ellenfél játékát, csak idő kérdése volt, hogy mikor találunk be. A második félidőben földön tartottuk a labdát, a háromgólos különbség véleményem szerint még hízelgő is az ellenfélre nézve. Büszke vagyok a csapatomra az egész őszt nézve is! 

A kecskeméti lila-fehérek az őszi jó teljesítményük után az igen előkelő 3. helyről várják a tavaszi folytatást. Az első helyen 42 ponttal a Diósgyőr áll, eggyel lemaradva a Vasas és 38 ponttal a KTE.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...