fbpx

FRISS HÍREK

Lapszemle: El nem készült kerékpárút átadása; Forraltbor horror áron; Kőgazdag cégek Borsodban

- Advertisement -

Lapszemle.

Ugytudjuk.hu: Horror árak a győri, szombathelyi és fővárosi karácsonyi vásárokon: forralt bor 900, kürtőskalács 1900, lángos 2000

Mennyből az angyal, forralt bor és kürtőskalács – elengedhetetlen kellékei a karácsonyi vásároknak. De mennyire kell teli lenni a pénztárcának, ha nem csak a hangulat miatt látogatunk ki, hanem valamit enni és inni is szeretnénk? Három város vásárát látogatta meg az Ugytudjuk.hu szerkesztősége. 

Borsod24.hu: Borsod a kőgazdag cégek hazája: mutatjuk a megye legjobban kereső vállalatainak listáját

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből összesen 18 vállalat fért fel a legtöbb nyereséget termelő cégek országos toplistára, ami kiemelkedő szám. A top 500-as listában csak Pest és Fejér előzi meg ebben az összevetésben.

KPSVR: Gelencsér átadta a kerékpárutat, de az nem is létezik

Gelencsér Attila, Kaposvár és környéke fideszes országgyűlési képviselője, Facebook oldalán közzétette, hogy Kaposhomokon átadott 4,5 km kerékpárutat. Kiderült, semmilyen kerékpárút nem épült Kaposhomokon.

kecsup.hu: A nagyvad felfalja az apróvadat – vadászok kérik számon a Bács megyei Kormányhivatalt

Hasonló cikkünk:  Demeter Szilárd hat múzeum irányítását is megkapja

A kiskunsági vadászok küzdelme nem egyedi eset. 2018-ban három bélmegyeri vadász jogerősen pert nyert Mészáros Lőrinc fiának vadásztársaságával szemben, mert a 2016-os földtulajdonosi közgyűlésen nem zárhatták volna őket ki az előhaszonbérleti jogból. A vadászok bírósági és Kúria ítéletre hivatkozva kérik számon a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalt, ami szerintük akadályozza, hogy használatba vehessék a terület. Az ügyben az ügyészség egy helyi polgármestert hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás, hamis tanúzás és hivatali visszaélés bűntetteivel már meg is vádolta. 

Jövő TV: Miért nem váltunk euróra, ha ilyen gyenge a forint?

Amióta forint van, sőt amióta euró van, azóta folyamatosan tapasztalhattuk, hogy gyengül a forint. Szinte napról napra. Azonban kinek jó ez itthon? Esetleg nemzetközileg? Milyen okai vannak a forint folyamatos romlásának? Miért nem váltunk pénznemet, ha akkora gond a forint romlása? Jót tenne egyáltalán nekünk?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...