fbpx
13 C
Kecskemét
2023. június 4., vasárnap

FRISS HÍREK

Jó minőségű sportszettben jobb a teljesítményed!

Egyre ritkábban lehet látni szakadt mackónadrágos és elnyűtt kosarascipőben edző embereket köztereken – és talán saját otthonunkban még mindig ilyesmi szettben tologatjuk balról jobbra a súlyzókat. Mégis, pont ez az igényesség lehet a kulcsa annak, hogy mennyire szívesen megyünk el edzeni. A jó megjelenés mellett a minőség is fontos – mutatjuk, hogyan növelhető a sportteljesítményed, ha adsz magadra!

A modern sportolás lélektana

Manapság az, hogy az ember odafigyeljen a fizikai egészségére, egyre elterjedtebb hozzáállás, ezért sokan próbálkoznak különböző sportágakkal. Azonban nem feltétlen gondolnak a megfelelő sportruházatok megvételére befektetésként – hiszen úgyis az a cél, hogy kifogyjam/kiizmosodjak belőle, gondolják sokan. Habár a ruhák terén ebben lehet némi igazság, a cipők terén ezt az igényességet már érdemes több okból is figyelembe venni.

Képzeljük el az alábbi helyzetet: két ember áll előttünk. Az egyikük a régi, elhordott és a talpánál leváló cipőben tervez lefutni öt kilómétert, míg a másik egy újszerű, minőségi Reebok Zig csukában melegít be. Az előbbi személy gondolatai akörül fognak járni, hogy fázik a lába, nehogy most szakadjon le a talpa a lábbelinek, és egy, a saját teljesítményét hátráltató technikával próbál kocogni, hogy egyben tartsa a szétesett csukát. Ezután kellemetlenül érzi magát, a sportolás egy rossz élményként rögzül, és ezért nagy valószínűséggel kevésbé szívesen fog újra futni menni Reebokos társához képest, aki végig kényelmesen és a saját futására figyelve fogja lefutni a távolságot.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméten kétnapos lesz a majális, Szolnokon elmarad a városi rendezvény
Hasonló cikkünk:  A Google Street View esete a vasvillával - frissítve!

Öngondoskodás

A biztonságot és az egészséget támogató, jó minőségű sportfelszerelések mindig segíteni fognak abban, hogy a számunkra kedvező ütemben tudjunk fejlődni. Ezek a termékek, mint a Reebok cipő is, olyan kialakításúak, amik a futásnál, de akár a mindennapi sétálásnál is vigyáznak a gerincünkre, az izomzatunkra. A kialakításuknak köszönhetően nem okoznak felesleges terhelést ezekre a területekre, hanem éppen ellenkezőleg – abban segítenek, hogy megőrizzük a megfelelő tartásunkat és erőnlétünket. Nem mellesleg, a közérzetünkre is jó hatást gyakorolnak.

Ha megjött a kedv egy valóban igényes sportcipő beszerzéséhez, a FTSHP oldalán most remek kedvezmények közül válogathatunk! Megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő cipő mellett a sportruházatot is. Érdemes még ma körülnézni!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...