fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Jó minőségű sportszettben jobb a teljesítményed!

- Advertisement -

Egyre ritkábban lehet látni szakadt mackónadrágos és elnyűtt kosarascipőben edző embereket köztereken – és talán saját otthonunkban még mindig ilyesmi szettben tologatjuk balról jobbra a súlyzókat. Mégis, pont ez az igényesség lehet a kulcsa annak, hogy mennyire szívesen megyünk el edzeni. A jó megjelenés mellett a minőség is fontos – mutatjuk, hogyan növelhető a sportteljesítményed, ha adsz magadra!

A modern sportolás lélektana

Manapság az, hogy az ember odafigyeljen a fizikai egészségére, egyre elterjedtebb hozzáállás, ezért sokan próbálkoznak különböző sportágakkal. Azonban nem feltétlen gondolnak a megfelelő sportruházatok megvételére befektetésként – hiszen úgyis az a cél, hogy kifogyjam/kiizmosodjak belőle, gondolják sokan. Habár a ruhák terén ebben lehet némi igazság, a cipők terén ezt az igényességet már érdemes több okból is figyelembe venni.

Képzeljük el az alábbi helyzetet: két ember áll előttünk. Az egyikük a régi, elhordott és a talpánál leváló cipőben tervez lefutni öt kilómétert, míg a másik egy újszerű, minőségi Reebok Zig csukában melegít be. Az előbbi személy gondolatai akörül fognak járni, hogy fázik a lába, nehogy most szakadjon le a talpa a lábbelinek, és egy, a saját teljesítményét hátráltató technikával próbál kocogni, hogy egyben tartsa a szétesett csukát. Ezután kellemetlenül érzi magát, a sportolás egy rossz élményként rögzül, és ezért nagy valószínűséggel kevésbé szívesen fog újra futni menni Reebokos társához képest, aki végig kényelmesen és a saját futására figyelve fogja lefutni a távolságot.

Hasonló cikkünk:  Magyar ügyfél rendelt egy szuperjachtot 100 millió dollárért

Öngondoskodás

A biztonságot és az egészséget támogató, jó minőségű sportfelszerelések mindig segíteni fognak abban, hogy a számunkra kedvező ütemben tudjunk fejlődni. Ezek a termékek, mint a Reebok cipő is, olyan kialakításúak, amik a futásnál, de akár a mindennapi sétálásnál is vigyáznak a gerincünkre, az izomzatunkra. A kialakításuknak köszönhetően nem okoznak felesleges terhelést ezekre a területekre, hanem éppen ellenkezőleg – abban segítenek, hogy megőrizzük a megfelelő tartásunkat és erőnlétünket. Nem mellesleg, a közérzetünkre is jó hatást gyakorolnak.

Ha megjött a kedv egy valóban igényes sportcipő beszerzéséhez, a FTSHP oldalán most remek kedvezmények közül válogathatunk! Megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő cipő mellett a sportruházatot is. Érdemes még ma körülnézni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...