fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Kriptovalutáért rendelt drogot egy kiskunmajsai informatikus

- Advertisement -

Hiába rendelte meg, nem kapta meg a drogszálíltmányokat az a kiskunmajsai informatikus, aki az interneten kriptovalutáért rendelt drogokat – írja a Telex.

Miután nem érkeztek meg a szállítmányok, sorozatban tett panaszt, illetve adott le újabb rendeléseket a webshopon, szintén hiába. A drogot tartalmazó csomagok mindegyikét sikerrel foglalta le ugyanis a Magyar Posta 2021. január végétől kezdve.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség által ismertetett vádirat szerint a kiskunmajsai vádlott informatikai szakképzettségének segítségével 2020 végén adta le az első rendelést, akkor még a munkahelyére irányítva a drogot, majd az újabb rendeléseknél már a lakcímére várta a csomagokat, amelyeket minden alkalommal saját nevére rendelt meg.

A vádlott által rendelt és Magyarországra, a posta központjába érkezett tabletták és por MDMA-t, illetve amfetamint tartalmaztak. Az ügyész letöltendő fegyházbüntetést, illetve a közügyektől való eltiltást kérte a vádlottra – áll a cikkben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...