fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

2,6 milliárdért rendezvénycsarnokot kap a Lezsák-birodalom Lakiteleken

- Advertisement -

Most jelent meg a közbeszerzési értesítőben, hogy a Népfőiskola Alapítvány által kiírt közbeszerzés nyertese a szegedi Ferroép Zrt. Ez a cég építheti meg 2,6 milliárd forintért a Lezsák-birodalom újabb komplexumát, a Kárpátia Rendezvényházat – vette észre a napi.hu.

A Hungarikum Ligetben helyet kapó építmény a közbeszerzés szerint tornacsarnok, sportpálya és rendezvénytér lesz. Mérete: 54,40 x 54,49 m, a földszinten emelet is lesz. A küzdőtér alapterülete 1202 négyzetméter, amely két motoros térelválasztóval három egyenlő részre osztható. A nézőtéren a fix ülőhelyek száma 210, a mobil ülőhelyeké 160, míg a mozgáskorlátozott férőhely 50 fő.

A nyertes Ferroép Zrt. vezérigazgatója az év végéig Nemesi Pál, a Dél-Alföldi régió gazdaságáért felelős kormánybiztos volt. Ő indult Szegeden a Fidesz-KDNP színeiben Botka László ellen az önkormányzati választáson, sikertelenül.

Hasonló cikkünk:  Márkafüggetlen autósok találkoztak Tőserdőben - galériával

Lezsák Sándor fideszes képviselő és Nemesi Pál kormánybiztos

Két éve arról számoltunk be, hogy 30 milliárdért épül a Lezsák-birodalom Lakiteleken. Akkor videón is megmutattuk, azóta már nem így néz ki.

Videón Lezsák Sándor birodalma

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...