fbpx
25.5 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

A Warner letiltja a Mini Feri-s videókat – Ezek szerint lopták a képi elemeket

Az úgynevezett békemeneteket szervező CÖF Mini Feri-s anyagait elkezdte letiltani a szerzői jogokat gyakorló WarnerMedia.

Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnököt, a DK elnökét a KicsiKÉM – Sir Austin Powers 2. című film főgonoszaként, Dr. Genyaként ábrázolják, míg  Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltet pedig a filmben bemutatkozó klónjaként, Kicsi Énként. Vagy ahogy a plakáton fogalmaznak: Mini Feriként. – írja a media1.hu.

Amikor a nyilvánosság elé kerültek az anyagok a videómegosztókon és utcai hirdetőkön, akkor az RTL azzal fordult a Warnerhez, hogy kértek és kaptak-e engedélyt a film képi elemeinek használatához. Akkor nem akartak nyilatkozni.

Most Hadházy Ákos közölte, hogy úgy tapasztalja, hogy a Warner elkezdte letiltani a Mini Feri-s videókat, és mutatott is egy ilyet, amely helyett csupán a figyelmeztető üzenet jelenik meg, hogy jogdíj követelés miatt nem elérhető az anyag.

Hasonló cikkünk:  A fideszesek több mint fele szerint sajtószabadság van Magyarországon

Facebook/Hadházy Ákos/Youtube

A független országgyűlési képviselő, összellenzéki képviselőjelölt ezzel zárja posztját:

“Ezer milliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért.”

Szeberényi is mini Ferizett

Korábban a fideszes Szeberényi Gyula Tamás is mini Ferizett egyik posztjában, amit a CÖF -ezek szerint- lopott elemekre épülő kampánya inspirált.

Hasonló cikkünk:  Miért szavaznak a magyarok korruptnak vélt politikusokra?

Facebook/Szeberényi Gyula Tamás

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...