fbpx

FRISS HÍREK

Remek táborozás 2022-ben is

- Advertisement -

Tudjuk, hol leszel idén nyáron: a PEOPLE TEAM (PT) nyári gyerektáboraiba már most is lehet jelentkezni. Fixáld le mielőbb a dátumot, hogy a későbbiekben ne okozzon fejfájást, hol töltöd a vakációt!

Július 24–30., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13.: ezek a PT új generációs táborainak turnusai. A legszívósabb táborlakók akár három hetet is eltölthetnek a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumában, azaz a PT helyszínén. Ebben az esetben sem kötelező ugyanazt a témát választani: akár mindhárom turnusban érkezhetsz más-más szekcióra.

A témák ezúttal is változatosak. Lesz angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor, valamint 3D konstruktőrök tábora.

Hasonló cikkünk:  Lakástüzekben három hónap alatt nyolcan sérültek meg Bács-Kiskunban

Több száz gyerek jól megfér egymás mellett a hatalmas területen, ahol délelőttönként az általad választott téma szerinti foglalkozásokon ülteted majd gyakorlatba az elhangzottakat, délutánonként és esténként viszont összeröffenhetsz a veled együtt érkező (meglehet, hogy más PT-táborban részt vevő) tesóddal vagy barátaiddal, új arcokkal ismerkedhetsz, akikkel csapatversenyeken mérettethetitek meg magatokat, énekelhettek, strandolhattok vagy amit csak szeretnétek – a PT-ben semmi sem kötelező. Ja, mégis: jelentkezni. Ezt ide kattintva teheted meg.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...