fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Stílusos gumicsizmák – hogyan válassz divatos lábbelit az esős időszakra?

- Advertisement -

A tavasz beköszöntével nem csak a kellemes felmelegedés és a virágok nyílása, de az esőzések is megérkeznek. Ilyenkor nem árt, ha illően felkészülünk, ez pedig megfelelő lábbeli nélkül nem igazán lehetséges. Egy nagyon jó megoldást kínálnak erre azonban a különféle gumicsizmák, amik a vadászok, halászok és mezőgazdászok világából szépen lassan beszivárogtak a mindennapi viseletek közé. Természetesen jóval kifinomultabb formában, mint a funkcionalitás köré épülő elődei.

A divatipar számtalan különféle dizájnban gyárt ugyanis gumicsizmákat, amelyek szalonképes megjelenést biztosítanak viselőiknek a mindennapok során. A hölgyeknek szánt darabokon végigtekintve nagyon jó példát láthatunk erre. Ezek a gumicsizmák ugyanis rendkívül divatosak, számtalan különféle színnel és mintával dobják fel viselőjük ruházatát. Az uraknak sincs okuk azonban panaszra, hisz a férfi gumicsizma kínálata is jelentős számban tartalmaz férfiasan esztétikus darabokat.

Mi a helyzet a különféle márkákkal?

Ahogyan más lábbelik esetében, úgy a gumicsizmák tekintetében is számtalan gyártóval találkozhatunk. Azonban ahogy például a divatos női táskáknak vagy a különféle sportruházatoknak megvannak a legnevesebb márkái, úgy a gumicsizmáknál sincs ez másképp. A legjelentősebb gyártó ezen a téren pedig a Hunter, ami valóban a legdizájnosabb és legjobb minőségű gumicsizmákat garantálja vásárlóik számára. Egy Hunter gumicsizma ugyanis igényes stílust és kiváló strapabíróságot kínál. Míg más olcsóbb, névtelen gyártók által piacra dobott darabok hamar tönkremehetnek, addig biztosak lehetünk benne, hogy egy valódi Hunter hosszú évek múlva is hűen szolgálja majd a viselőjét. Feltétlen érdemes hát megtekinteni a kínálatukat úgy a hölgyeknek, mint az uraknak. Mindkét nem képviselői számára rengeteg választékkal szolgál, így biztosan mindenki megtalálhatja majd a saját stílusához leginkább passzoló darabokat.

Hasonló cikkünk:  Kevés a magyar vasút kapacitása a szaporodó autó- és akkugyárak forgalmához

Bakancs

Milyen öltözethez viselhetünk gumicsizmát?

Joggal merül fel a kérdés, hogy mihez is lehet pontosan viselni egy-egy ilyen lábbelit, mivel egy eléggé új divatról beszélünk. Igazság szerint azonban a válasz korántsem olyan bonyolult dolog, mint azt gondolnánk. A különféle gumicsizmákra ugyanis nem kell másképp gondolnunk, mint a hagyományos bőrcsizmákra. A számtalan dizájn szinte bármilyen stílus mellé kínál megfelelően passzoló darabokat. A hölgyek és az urak tekintetében is elérhetőek belőlük bokacsizmák, sőt még egészen cipő jellegű darabok is – olyanok, amik nagyon rövid szárral rendelkeznek. Nem szükséges tehát különféle speciális ruházati szettekre gondolnunk, hiszen a mindennapokban viseletes megszokott ruházatunk mellé bőven találunk majd jól illő darabokat. Ezeknek a csizmáknak a népszerűsége napról napra növekszik, ezáltal pedig szinte mindenhová beszivárogtak. Jobb, ha elfelejtjük tehát a kétkedő gondolatokat, és bátran felvesszük vadonatúj gumicsizmánk, akárhová is menjünk. Akár munkába, akár a barátokkal találkozni indulunk, egy ilyen csizma garantáltan jó szolgálatot fog tenni az esős időben.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...