fbpx
17.1 C
Kecskemét
2022. október 3., hétfő

FRISS HÍREK

A megtért fideszes Jánosi újból reagált az ellenzéki kampányra

Facebook posztjában tudatta a megtért fideszes Jánosi István, a balliberális erőkkel a várost egykor irányító Szécsi Gábor hűséges alpolgármestere, hogy vendégségben járt a Horváth Döme körúti nyugdíjasházban. A fotókkal gazdagított írásban leszögezi:

“Megválasztásom esetén felvetéseiket, kéréseiket a legjobb tudásom szerint igyekszem érvényre juttatni.”

Kampány kell hozzá, hogy legalább ígérjék a változásokat?

Csakhogy azt már nem írta ide -esetleg ciki lett volna, révén önkormányzati fenntartásról van szó-, hogy mik lehetnek ezek a kérések. Viszont pontosan lehet tudni, mi az ami fáj sok itt lakónak. Ugyanis a Szövetség jelöltje még Jánosi előtt itt járt és feltérképezte a helyzetet. Kalló Julianna arról számolt be később egy sajtótájékoztatón, hogy szörnyű állapotok uralkodnak a nyugdíjasházban és döbbenetes, hogy a panaszok ellenére nem történik változás. Nem olyan régen a témát mi is körbejártuk, és bemutattuk az ottani állapotokat. Ezt a cikkünket odakommenteltük Jánosi posztjához, de már nem látható ott.

Amire panaszkodtak:

  • korszerűtlen fűtés
  • beázó lépcsőház
  • omladozó vakolat
  • akadálymentesítés hiánya
  • nincs zárható kerékpár tároló
Hasonló cikkünk:  Kampányban aktív volt, most szinte eltűnt a Facebookról Jánosi képviselő

Jánosi István ezek közül egyet sem említett. És ami a posztjából kitűnik az az, hogy amennyiben megválasztják, akkor igyekszik megoldani a problémákat. Ami azért is érthetetlen, mert jó ideje az őt indító Fidesz-KDNP vezeti a várost, bőven lehetett volna szándék és talán pénz is a felvetések orvoslására. Kár, hogy ehhez választási kampányra van szükség.

Hasonló cikkünk:  Tanévkezdés: a tanárhiány Bács-Kiskunban is komoly gondokat okoz

Jánosi követi az ellenzéki kampányt

Jánosi Istvánnak nem ez volt az első, hogy az ellenzéki kampány után ment. Korábban Kalló Julianna felszólítása után (Jánosi oldalán kommentelt, miután letiltást kapott) megjelent a körúton túl is, és onnan tett fel fotókat, hogy pár helybélivel szemetet szed. Ennek az előzménye az volt, hogy a NER-KESMA istállóhóz tartozó Gong Rádió interjúra hívta Jánosi Istvánt a polgármesterrel együtt, majd ehhez annyit fűzött hozzá, hogy a belvárosért fog dolgozni. Kalló erre jegyezte meg, hogy a 9. választókerület (itt lesz időközi válaísztás július 10-én) nem csupán a belvárosból áll, hanem a körúton túlra is nyúlik.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...