fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

A kecskeméti pizzafutár egyenesen a parkolóórának hajtott a Hajagos utcában – VIDEÓ

- Advertisement -

Felborult, és egy távközlési oszlopot is kidöntött egy gépkocsi Kecskeméten, a Hajagos utcában vasárnap délután – közölte a katasztrófavédelem július 3-án. Az ütközésről megjelent fotókból világosan látszik, hogy a felborult autó a Király Expressz Pizza&Grill egyik kiszállító autója volt.

Portálunk most a balesetről egy videót közöl, ahol tisztán látszik, hogy a futárautó hogyan csapódott be a parkolóórába, aminek a következtében a távközlési oszlop kábelje is leszakadt. Ahogy az is, hogy az ütközést követően a felborult autóból a vezető kimászott.

A legnagyobb kecskeméti közlekedési online csoportban a balesetről heves vita bontakozott ki. Voltak, akik a futárokat kritizálják, hogy miért hajtanak kétszer gyorsabban a megengedettnél. Többen is voltak, akik személyes veszélyes tapasztalatukat osztották meg. Míg mások megértőbben fogalmaztak, szerintük ugyanis a futár azért rohan, mert aki otthon ül, 10 perc elteltével már telefonál, hogy hol a pizzája. Voltak, akik a több fekvőrendőrt hiányolják a városban. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de többen is felrótták, hogy ez csupán a véletlen szerencsén múlt.

Hasonló cikkünk:  Betegség miatt új jelöltje lett a Szövetségnek Hetényegyházán

A baleset kapcsán megkérdeztük a Király Expressz Pizza&Grill-t, hogy a futár rendben van-e, mekkora az anyagi kár, tudják-e, hogy pontosan mi történt. Arra is rákérdeztünk, hogy napi és havi átlagban mennyit mennek a futárok és hány balesetük van, van-e külön vezetési képzés az autós/motoros futároknak? És kap-e vezetőség visszajelzést a futárok vezetési moráljáról. A kérdéseinkre a megadott határidőig nem kaptunk választ, amint kapunk, megírjuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...