fbpx
10.2 C
Kecskemét
2022. szeptember 27., kedd

FRISS HÍREK

Elővételben már kapható online is jegy a KTE-Vasas NB I-es mérkőzésre

Július 30-án, szombaton 17:45-kor a Vasas elleni hazai bajnoki mérkőzéssel megkezdődik a KTE focistáinak az NB I. A vélhetően nagy érdeklődésre tekintettel is mostantól online is lehet elővételben belépőt vásárolni, illetve helyre szóló jegy- és bérletértékesítés zajlik majd. Az online jegyértékesítés ma 12:00-kor indult el, innentől kezdve lehet a Vasas elleni bajnokira belépőket és bérleteket vásárolni, míg a személyes értékesítés pénteken kezdődik el a Széktói Stadionban.

A normál belépők 2.000 forintba kerülnek, míg kedvezményes jegyet a 18 év alattiak, illetve a 65 év felettiek vásárolhatnak 1.000 forintért a normál besorolású hazai bajnokikra. A 6 éven aluliaknak ingyenes a belépés.

A szezonra négy kiemelt kategóriájú mérkőzést határozott meg a KTE: Ferencvárosi TC, Újpest FC, MOL Fehérvár FC, Bp. Honvéd. Ezekre a találkozókra a normál belépő 3.000, a kedvezményes 1.500 forintba kerül majd.

Hasonló cikkünk:  Ismét győzött a KTE, ezúttal a Zalaegerszeget múlta felül az újonc

Ősszel csak az „A” lelátó kerül megnyitásra

A 2022/2023-as szezonban továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra ősszel, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy összesen 1983 hazai néző befogadására lesz alkalmas a Széktói Stadion egyelőre, így kifejezetten ajánlott bérletet váltani az NB I-re, hogy garantáltan minden mérkőzésre bejusson az, aki egyet sem szeretne kihagyni.

Hasonló cikkünk:  Megszerezte első győzelmét a KTE a labdarúgó NB/I-ben, az edzőket kérdeztük

Részletek a KTE honlapján ide kattintva.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...