fbpx
13 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Ismét lesz non-stop horgászat a Szabadidőközpontban

- Advertisement -

Még májusban kerestek meg minket a területre kijáró horgászok azzal a problémával, hogy a Szabadidőközpontban a vadveszélyre hivatkozással megszüntették az éjszakai horgászatot, illetve haltelepítés sem volt. Utánajártunk a hírnek, beszélgettünk a kiakadt horgászokkal, megírtuk a tapasztalatainkat és kérdésekkel fordultunk a Hírös Nonprofit Kft-hez. A fenntartó a feltett kérdéseinkre konkrétumok említése nélkül, szinte órákon belül válaszolt, és május 30. napján haltelepítés is történt.

Ismét van lehetőség az éjszakai horgászatra a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Július 13-ától pedig újra lehetőség nyílik az éjszakai horgászatra, ezek szerint a vadászoknak sikerült annyira megritkítani a szabadidőközpontba betévedt, ott tanyázó vadállományt, hogy a fenntartó rögtön egy egész hetes, július 11-17. közötti időszakot felölelő „egész hetes csónakos non-stop sporthorgászat” eseményt hirdetett meg.

Hasonló cikkünk:  Kezdődik a Tavaszi Fesztivál, mellyel búcsúzik a Bohém Fesztivál

A Hírös Nonprofit Kft. láthatóan igyekszik bepótolni az elmaradt éjszakai horgászatokat és ezzel több horgászt visszacsábítani, mert november elejéig 6 non-stop horgászatot, 5 csónakos sporthorgász hétvégét, 2 egész hetes csónakos sporthorgászatot, és 2 őszi harcsafogó hetet is meghirdetett.

Kapcsolódó korábbi cikkünk:

Kiakadtak a horgászok, a vaddisznók miatt vége az éjszakai horgászatnak a kecskeméti szabadidőközpontban

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...