fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Már csak bejárósként lehet jelentkezni a PT táboraiba

- Advertisement -

A legnagyobb kecskeméti tábor ottalvós helyei gyorsan beteltek, de napközis változatban még lehet jelentkezni néhány szekcióra.

Kecskemétiek és Bács-Kiskun megyeiek előnyben: a PEOPLE TEAM nyári táborainak ottalvós helyei rekordgyorsasággal beteltek, azonban bejárósként még lehet jelentkezni az új generációs táborok egy részére.

Ezekbe a táborokba lehet még regisztrálni

A PT ezúttal is három egyhetes turnussal startol el július 24-én. Ezek a következők: angoltábor, filmestábor, programozótábor, robotikatábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák (pénzügyi tábor), játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, sporttábor, tánctábor, valamint az egyetlen kéthetes szekció, a színházi tábor. A regisztrációs lap innen elérhető – érdemes sietni a kitöltésével, mert gyorsan megváltozhat a táborok elérhetőségével kapcsolatos helyzet. A kuktatáborba, a dróntáborba és a gamertáborba már bejárósként sincs hely.


A filmes tábor csak egy tábor téma a sok közül.

Mit kap egy hazajáró táborozó?

Röviden: a szálláson kívül mindent, amit egy ottalvós is, ezt azonban lényegesen kedvezőbb áron éri el. Lesz tehát reggeli, ebéd, vacsora (ételérzékenyekre és vegetáriánusokra figyelnek), zöldség- és gyümölcspult, reggeltől kora délutánig tartó tematikus foglalkozások minden szükséges eszközzel, délutánonként szabad programok sorozata, elérhető büfé, testvér- visszajárós és barátkedvezmények. A bejárósok egészen estig maradhatnak az NJE Homokbányai Kollégium területén, csak saját ágyat nem biztosítanak számukra.

Hasonló cikkünk:  Ismét repülnek este (és délután) a Gripenek

Eddigi tapasztalatok

A PEOPLE TEAM Alapítvány 1991 óta szervez táborokat, a tevékenységüket kezdetektől fogva igyekeznek átláthatóvá tenni. A honlapjukon, a Facebook-, a YouTube- és az Instagram-csatornájukon fotók és videók sokasága mutatja meg, mire számíthat az a 7–17 éves gyerek, aki őket választja: szabadságra és jó bulira, ezek mellett pedig gyakorlatban alkalmazható tudást és rengeteg új barátot szerezhet. A gyerekek is nyilatkoztak arról, hogyan érezték magukat a PT-ben: beszámolóik a https://legjobbtaborok.hu/category/gyerekszem oldalon találhatók.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...