fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Nyári stílusötletek – hol lehet ihletet meríteni?

- Advertisement -

A bizonytalanság kétségtelenül nem jó tanácsadó. Pláne, ha stílusról, divatról van szó. De a trend világa olyan gyorsan változik, hogy erre legfeljebb csak a bennfentesek láthatnak rá. Még jó, hogy a CCC fashion blog pontosan ebből a szemszögből kínál könnyen megvalósítható stílusötleteket!

Mindig van új a nap alatt?

Íme a nyár legjobb híre! Nem is, ez talán az egész év bomba információja! Nem, valójában nincsen új a nap alatt! A divat megfigyelhető, tendenciózus módon ugyanazokat a stílusjegyeket ismételgeti, váltogatja. Természetesen azért nem ugyanazon formában újra és újra, hanem némi átalakítással, változtatással. Viszont ettől még a lényeg adott. Nincs új a nap alatt! Ami egykor trendi volt az garantáltan előbb-utóbb újra fel fog bukkanni, hogy világszerte milliók rajongására tartson számot. Hogy mi erre a legjobb példa? Például a retró térhódítása. Tegye fel a kezét az, aki mondjuk tíz évvel ezelőtt azt gondolta, hogy a holdjárónak csúfolt platform cipő újra feltűnik és nemcsak, hogy előkerül, de még magával is ragadja a figyelmet? Vélhetően kevesen jelentkeznek! Pedig pontosan ez történt. És akkor ez csak egyetlen egy aprócska példa a trend történetéből. Szóval a CCC fashion blog előző bejegyzéseit, akár évekre visszamenőleg érdemes elolvasgatni, mert azok a tippek, trükkök, amik előzőleg feljöttek itt és most is arathatnak! Sőt, akár a jövőben is sikerre vihetőek!

Na, de akkor ezek után mi az a tanács, ami mindenkor megfogadásra méltó? Az, hogy a szív hangja az egyetlen megbízható forrás. Azaz az egyéni ízlésnél nincsen fontosabb iránymutató! Minden más csak a körítés.

Hasonló cikkünk:  Kiemelt beruházássá minősítheti a kormány a sóskúti akkufeldolgozót - ezzel megakadályozhatják a népszavazást

Mi az, ami formálhatja az ízlésvilágot?

Természetesen ez egy érdekes felvetés, amivel mindenképpen jó ötlet foglalkozni. Mert ha az ízlés formálható, akkor mindenképpen figyelemre méltóak azok a részletek, amik ekkora horderővel bírnak. Nos, akár egy cikk elolvasása is kiválthat ilyen hatást, de többnyire azért a személyes tapasztalás nyom a legtöbbet a latba. Meglátni valakit, akiből sugárzik a stílusosság, máris ízlésformáló hatás. Vagy megpillantani egy plakátot esetleg videót, ami érzelmileg is hatást gyakorol, máris alakulhat a vélekedés. Tehát többnyire azok a külső tényezők válnak hatásokká, amikhez érzelmek is csatlakoznak. Így az ilyen jellegű tartalmakra ildomos odafigyelni, mert általuk ténylegesen rengeteget változhat a szemlélet, vagy akár az ízlés egésze.

Ami biztos, hogy a CCC online felületén kizárólag olyan termékek sorakoznak, amik vásárlásra méltóak, mert divatosságban verhetetlenek. Többek között! De ahhoz, hogy teljes legyen a kép, nyilván nem nélkülözhető a funkcionalitás sem a képletből, így aztán a praktikus jegyeket is jó ötlet szem előtt tartani. Vagy ha a látvány nem elég akkor a CCC üzleteiben országszerte villámgyorsan létrejöhet a személyes megtapasztalás, a felpróbálás, ami bizonyíték erejűvé válhat. Ha a hitelesség, ha a bizonyosság, ha a tapasztalás stimmel, akkor ez egyet jelent azzal, hogy az ízlés kielégítése is maradéktalanul megtörtént, úgyhogy következhet az örömteli vásárlás!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...