fbpx

FRISS HÍREK

Zombimódba kapcsolt a Kecskeméti TV

- Advertisement -

Nehéz lefelé süllyednie a Kecskeméti Médiacentrumnak színvonalban, mégis mindig sikerül nekik egy kicsit lentebb tenni a lécet. Tegnap azzal a „hírrel” sikerült nyitni a híradót, hogy Király József egy pufajkás gyilkost, Horn Gyulát éltette. (Ugorjunk most át azon, hogy egy évek óta halott embert hogyan lehet éltetni, hiszen mi is szoktunk hibázni: náluk Horn Gyulából lesz zombi, nálunk a sofőr „egészben mászott ki” a felborult kocsiból és nem két részletben.)

Horn Gyula, a 90 éves zombi

Térjünk vissza a Médiacentrum hírgyártásához. A tegnapi híradó első anyaga ezzel a felütéssel kezdődik: „A szocialista Király József azt a pufajkás gyilkos Horn Gyulát éltette közösségi oldalán, aki az ’56-os megtorlás karhatalmista osztagában szolgált.”

Azt nem tudjuk meg, hogy mi erről az olvasók véleménye, mivel Bogdándi Ferenc nagy szorgalommal törli a kommenteket innen is. Annyit látunk, hogy 23 hozzászólásból 4 jelenik meg. Még.

Mivel elég egyértelmű, hogy a Kecskeméti Médiacentrum a FIDESZ kottájából játszik, ezért nézzük meg inkább, hogy a FIDESZ vezetője hogyan vélekedik Horn Gyuláról, élteti e vagy sem?

Orbán a 2020-as évértékelőben köszönetet mondott Horn Gyulának

Soros György háromszor is ki akarta fosztani Magyarországot” – mondta Orbán. A kilencvenes évek elején a teljes államadósságot akarta megvenni, 1994-ben pedig az OTP-t. Előbbi megakadályozásáért Antall Józsefnek, az utóbbiért

Horn Gyulának mondott köszönetet Orbán Viktor, és a volt szocialista miniszterelnöknek is járt a taps a közönségtől.

2014-ben a Szívek forradalmáról beszélt Orbán, és Hornt dícsérte a német BILD-nek

„Nagyszerű tett volt, amikor 1989. június 27-én Horn Gyula és Alois Mock osztrák külügyminiszter átvágta a vasfüggönyt”

– ezt maga a kormányfő mondta a német Bildnek és hozzátette, hogy ezért midnig is csodálta Horn Gyulát. Orbán Viktor a lapnak azt is mondta: más politikai táborba tartozik, mint „a régi kommunista Horn Gyula”, aki „kihasználta a történelmi pillanatot, amikor résnyire kinyílt a szabadsághoz vezető ajtó”, és ezzel nagy szolgálatot tett a németeknek és a magyaroknak.

Hasonló cikkünk:  A vadvilág nemzetközi napja is figyelmeztet a drámai helyzetekre

Amikor Orbán még elérhető volt a sajtó számára

És ne feledjük el azt az időszakot sem, amikor Orbán Viktor még elérhető volt a sajtó számára, olyannyira, hogy még Horn Gyulával is le tudott ülni miniszterelnöki vitára, ami után meg is nyerte a választást.

UI: nem, ez a cikk nem Horn Gyuláról szól, hanem a Kecskeméti TV aljas, manipulatív propagandájáról.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...