fbpx
27.8 C
Kecskemét
2022. augusztus 12., péntek

FRISS HÍREK

Egyszer volt, hol nem volt, avagy a szétvert kút a Romkertben – Frissítés: Nem történt bűncselekmény

A főtéren lévő romkertben 2019 júniusában állítottak fel egy ivókutat, amelyet először 2020 áprilisában rongáltak meg. Ezt követően még sikerült helyreállítani, azonban 2020 novemberében olyan szinten szétverték a kutat, hogy azt már nem lehetett renoválni.

Az ügyben Király József képviselő büntetőfeljelentést tett, a rendőrség nyomozást indított. Az önkormányzat illetékese az okozott kárt többszázezer forintra becsülte, és azt mondta, hogy a pontos összeg csak akkor állapítható meg, ha megérkeznek az árajánlatok az ivókút pótlására.

2022 augusztusában így néz ki a terület:

Mivel közel két év eltelt a rongálás óta, és nincs kút, kérdésekkel fordultunk az önkormányzat mérnöki irodájához, történt-e lépés a kút újonnani üzembehelyezésére, illetve a rendőrségtől szerettük volna megtudni, hogy áll a nyomozás, meggyanúsítottak-e már valakit.

Hasonló cikkünk:  Magukra hagyott kecskeméti nyugdíjasok a Horváth Döme körúti Nyugdíjasházban
Hasonló cikkünk:  Meglepődött Szeberényi, hogy évekig nem tudta elintézni a közlekedési tükör kihelyezését

Az önkormányzat és a rendőrség válaszát természetesen közzétesszük.

Frissítés (2022. 08. 06): Nem történt bűncselekmény

A Kecskeméti Rendőrkapitányság rongálás vétség miatt 2020. április 14-én nyomozást rendelt el, mely során megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, így megszüntette a büntetőeljárást – adta tájékoztatásul a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...