fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Rév Marcell: minden ismerősömnek van sztorija Magyarországról, amit nem tud megbocsátani

- Advertisement -

A 444 készített interjút Rév Marcell operatőrrel, aki többek között az HBO gyártásában készült Eufória című sorozatot is fényképezte. Külföldi karrierje a Fehér Isten című filmmel indult.

A beszélgetés nagy része a művész szakmai pályájáról, kulturális hitvallásáról szól, azonban egy kérdés erejéig a magyarországi helyzetről is említést tesz, főleg arról, hogyan élte meg az SZFE szétverését.

Szarul – válaszolt Rév. – Lassan minden ismerősömnek van a mai Magyarországon egy olyan sztorija, amit már nem tud megbocsátani. Nekem ez volt az. Vezetek egy listát a telefonomban, hogy mi minden értékes dolog volt, amit tehetséges emberek hoztak létre, de a politika tönkretette – csak hogy ne felejtsem el. Elég hosszú a lista, pedig csak az SZFE-vel kezdtem el írni. Én rengeteget kaptam attól az iskolától, és nem bírtam felfogni, erre miért van szükség. El tudom fogadni, ha valakinek más fontos, és létrehoz alternatív műhelyeket. De hogy miért kell értékes dolgokat szándékosan tönkretenni, azt nem fogadja be az agyam.

Hasonló cikkünk:  Bayer szerint mindeki Békemenetet szeretne

Röviden említés történik a Petőfi-film kapcsán is: Láthatóan ez a felülről összerakott történelmi film az új irány. Nem szívesen mennék el ezekbe a filmekbe dolgozni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...