fbpx

FRISS HÍREK

Bak Lajos nyugdíjba vonul

- Advertisement -

A Facebookon köszönte meg az eddigi támogatást a város korábbi polgármestereinek Bak Lajos, a Hírös Agóra igazgatója. Egyben tudatta, hogy nyugdíjba vonul, már a felmentési idejét tölti. Mint írja, a rá háruló feladatokat átadta Barta Dórának, akivel közösen igazgatták az intézményt. Köszönete nem csupán a városvezetőknek szólt, hanem bárkinek.

„Nem szeretnék ömlengős lenni, de köszönöm Nektek az elmúlt 21 évben nyújtott óriási segítségeteket, jó tanácsaitokat, kritikáitokat, türelmeteket, támogatásotokat, egy szóval mindent ami lehetővé tette, hogy a Hírös Agóra az ország egyik legjobb közművelődési intézményévé válhatott!
Külön köszönöm a városvezetésnek, Szemereyné Pataki Klaudia, Dr Zombor Gábor és Dr Szécsi Gábor Polgármestereknek, hogy még a legnehezebb években is támogatták korszerűsítésünket, szakmai alapú fejlesztésünket.
Eddig „népműveltünk”, „közműveltünk”, kultúrát őriztünk, adtunk át és teremtettünk, ezután a „a kultúra folyamatainak innovatív és kreatív fejlesztése” a jövő!”

A poszt végén zárójelben olyat írt, ami azt sejteti, hogy nyugdíjasként is szívesen dolgozna.

Hasonló cikkünk:  Dobos József bemutatta új szervezetét és kecskeméti polgármesterjelöltjét

„(Persze, ha valaki hasznosítani tudja vezetői tapasztalataimat, szervező készségemet, szakmai tudásom,…..szóljon!😉 )” – fejezi be Bak Lajos.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...