fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

A Szélmalomnál lévő Shell töltőállomáson november 2-től nem tankolhat a lakosság

- Advertisement -

A változás lényege az, hogy a töltőállomást tankolásra az euroShell üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelek tudják igénybe venni. 2022. november 2-től a Shell 193 magyarországi töltőállomása közül 5 budapesti és 12 nagyvárosi töltőállomás működését állítja át, köztük a Szélmalom mellett található kecskeméti benzinkútját is.

A Shell Hungary Zrt. 2022. augusztus elején teszt jelleggel egy mosonmagyaróvári és egy debreceni töltőállomásának működését már megváltoztatta. A szerződött céges partnereket kiszolgáló állomásokkal kapcsolatos eddigi tapasztalataik azt mutatják, hogy mind a vállalati ügyfelek, mind a lakossági vásárlók pozitívan fogadták az új működési modellt, mivel rövidebb idő alatt végeznek a fizetéssel, az üzemanyagellátás pedig biztosabb lett a teljes töltőállomás-hálózaton belül – írja a cég közleményében. A shopban található termékekért továbbra is minden fizetőeszközzel (készpénz, bankkártya, üzemanyagkártya) lehet fizetni.

Hasonló cikkünk:  Mi történt az elmúlt héten a vidéki Magyarországon? - heti sajtószemle

Az euroShell üzemanyagkártyával nem rendelkező lakossági vásárlók üzemanyag-ellátását másik Shell töltőállomás biztosítja. Kecskeméten ezt legközelebb a Bethlen körúton lehet igénybe venni.

(Ha sürgős, akkor keresünk egy másik közelebbi nem Shell kutat.)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...