fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

A miniszterelnöki íróasztalon is ég már az első gyertya

- Advertisement -

Orbán Viktor személyesen ment el egy virágboltba, hogy beszerezze az adventi koszorút az irodájába. Minderről egy rövid videót tett közzé a Facebook oldalán Adventi készülődés címen.

A koszorú és a miniszterelnök a videó szerint gyorsan egymásra talált, a lelkes eladónő pedig fel is hívta Orbán figyelmét, hogy amit választott, az a tisztaság jelképe. Az is kiderül, hogy otthonra a felesége szerzi be a koszorút.

A miniszterelnöknek arra is volt ideje, hogy érdeklődjön a talpon maradásról, rezsiről. A kedves eladó hölgy szerint muszáj lesz kifizetni a számlákat, aztán majd igyekeznek elfelejteni.

Miután az üzletben dolgozó hölgyek kifejezték örömüket Orbán vásárlása okán, egy vágással már a Karmelitában is találjuk magunk, ahol az első gyertyát meg is gyújtja a miniszterelnök.

Hasonló cikkünk:  Áder János szerint Orbánt bele akarják keverni a kegyelmi ügybe

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...