fbpx
18.2 C
Kecskemét
2023. március 21., kedd

FRISS HÍREK

Action for Democracy: fantazmagória a titkosszolgálati jelentés

A KecsUP is szemlézte azt a titkosszolgálati jelentésről szóló híreket, miszerint a Márky-Zay Pétert és mozgalmát támogató Action for Democracy be van kötve az amerikai kormányzathoz és 3 milliárd forinttal tolta meg az ellenzéki kampányt.

„Az Action for Democracy határozottan elutasítja, hogy a magyar kormány politikai célok szolgálatába állította a titkosszolgálatokat, amikor szervezetünk magyarországi aktivitását figyeltették meg” – reagált közleményben az Action for Democracy a Nemzeti Információs Központ tájékoztatójára.

„Érdeklődéssel és helyenként igen nagy derűvel” olvasták az „úgynevezett elemzést”. „Különösen azért, mert az adóforintok elherdálása után a Nemzeti Információs Központ ugyanazt állítja, amit az Action for Democracy: minden támogatásunk teljesen jogszerűen történt.”

Azt még homály fedi, hogy pontosan honnan származik az Action for Democracy adománya. A közleményben a „testületi tagjainak a jelentés által baljósként beállított kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerét és sugallt kormányzati »bekötöttségét« a politikai fantazmagória birodalmába” sorolják.

Hasonló cikkünk:  Márki-Zay Péter közhírré tette, hogy elindult a pártja
Hasonló cikkünk:  Állj ki a jogaidért országszerte! – a közélet iskolája képzései országszerte elérhetőek lesznek

„Rendkívül aggasztónak tartjuk, hogy a kormány a teljes államapparátust bevetette az Action for Democracy, az MMM és a Datadat elleni lejárató kampányban, és nyíltan politikai célokra használja a titkosszolgálatokat, a rendőrséget és az adóhivatalt. Ezzel akarjákmegfélemlíteni a magyar civileket a magyar államhatárokon belül és kívül” – írják.

„Az Action for Democracy megteszi a szükséges diplomáciai és jogi lépéseket a folyamatos támadások semlegesítése érdekében” – zárják.

via 444

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...