fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Gigatokot fogtak Lajosmizsén

- Advertisement -

Kifogták a legnagyobb tokhalat, amely többed magával október közepén került a lajosmizsei Haldoradó Horgásztóba. Sokat nem kellet várni a kifogásával, ráadásul a mérleg kiakadt, így nem tudták lemérni a hal pontos tömegét.

Bodor Mihály egy 15 kiló feletti pontyot fárasztott, amikor a másik szerelék jelzője megszólalt, és egy hatalmas testű hal ugrott ki háromszor is a vízből. A fárasztás több, mint fél óráig tartott. Többszöri kiugrós, fejrázós kitörős mutatvány után a halmérlegelőben kötött ki a tokhal, amelyet a Bodor Mihály Viviennek nevezett el.

A mérleg kiakadása után a tó gazdája, Valkai László azt írta a Facebook beszámolójában, hogy „a mérlegelő súlya nélkül így biztos, hogy a legnagyobb tokhalat sikerült horogra csalni. A csali chilis ízesítésű dupla bojli volt.”

A telepítés során összesen 4 darab 38 és 49,7 kiló közötti tokok kerültek a tóba. Ezek közül a legnagyobbat sikerült kifognia Bodor Mihálynak.

Hasonló cikkünk:  A mágneses szúnyogháló az egyik legjobb választás otthonunkba

via Pecaverzum

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...