fbpx

FRISS HÍREK

Gigatokot fogtak Lajosmizsén

- Advertisement -

Kifogták a legnagyobb tokhalat, amely többed magával október közepén került a lajosmizsei Haldoradó Horgásztóba. Sokat nem kellet várni a kifogásával, ráadásul a mérleg kiakadt, így nem tudták lemérni a hal pontos tömegét.

Bodor Mihály egy 15 kiló feletti pontyot fárasztott, amikor a másik szerelék jelzője megszólalt, és egy hatalmas testű hal ugrott ki háromszor is a vízből. A fárasztás több, mint fél óráig tartott. Többszöri kiugrós, fejrázós kitörős mutatvány után a halmérlegelőben kötött ki a tokhal, amelyet a Bodor Mihály Viviennek nevezett el.

A mérleg kiakadása után a tó gazdája, Valkai László azt írta a Facebook beszámolójában, hogy „a mérlegelő súlya nélkül így biztos, hogy a legnagyobb tokhalat sikerült horogra csalni. A csali chilis ízesítésű dupla bojli volt.”

A telepítés során összesen 4 darab 38 és 49,7 kiló közötti tokok kerültek a tóba. Ezek közül a legnagyobbat sikerült kifognia Bodor Mihálynak.

Hasonló cikkünk:  Már hat körzetben nincs felnőtt háziorvos Kecskeméten

via Pecaverzum

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...