fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Kérdéses, hogy januártól marad-e a benzinárstop

- Advertisement -

Több feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy januártól is maradhasson az üzemanyagra vonatkozó ársapka. Ilyen a zavartalan kőolajszállítás Oroszországból és a százhalombattai finomító folyamatos működése – közölte a Miniszterelnökség az ATV-vel.

A november közepén tartott kormányinfón Gulyás Gergely azt mondta, hogy az intézkedés mérsékelte az inflációt, kivezetni azonban nehéz. Ahol a családvédelmet szolgálja, ott fenntartják, de ahol ki kellett vezetni, kivezették.

Problémák vannak az üzemanyagellátásban, ezen a héten sem fognak kapni üzemanyagot a kis kutak, és már a nagyobb láncok is korlátozásokat vezetnek be.

A kormányzatnak el kell döntenie, hogy árat szabályoznak vagy üzemanyaggal látják el a piacot – mondta Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára. Hozzátette, a korlátozások ma már nagyobb kárt okoznak, mint amit az árnövekedés okozott a múltban.

Hasonló cikkünk:  Az Európai Parlament beperli az Európai Bizottságot, újra blokkolhatják Magyarország összes EU-pénzét

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...