fbpx
18.2 C
Kecskemét
2023. március 21., kedd

FRISS HÍREK

Száguldozás Kecskeméten

Valószínűleg nem éri meglepetés a kedves olvasót, ha Kecskemét útjain száguldozó autósokról hall. Az éjszakai versenyzések jó időben szinte minden naposak. A Police.hu portálon jelent meg egy tudosítás arról, hogy a napokban 50 km/h helyett 106km/h-val haladt egy autós, akiről kiderült, nem csak gyorsan hajtott, hanem vezetői engedélye sem volt.

2022. november 26-án a Kecskeméten közlekedőket ellenőrizték a Bács-Kiskun Megyei Rendőr- főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei. A rendőrök megállították azt a járművet, amely az 50 km/h-t átlépve 106 km/h-val száguldozott. A vezetőről kiderült, hogy nemcsak a sebességtúllépés a bűne, ugyanis a férfi vezető engedéllyel sem rendelkezett. Őrizetbe is vették a sofőrt engedély nélküli vezetés miatt, a gyorshajtásért pedig 90.000 forint közigazgatási bírsággal, valamint 6 közúti közlekedési előéleti ponttal sújtották.

Ne feledjük, a baleseti statisztikák szerint a közlekedési balesetek legfőbb oka a gyorshajtás.

Többszörösére nő a féktávolság a sebesség túllépése esetén, sokkal kevesebb ideje marad egy veszélyhelyzetben a jó döntés meghozatalára a járművezetőnek, jelentősen megnövekszik a reakcióidő alatt megtett út is!

Hasonló cikkünk:  32 migránst zsúfolt be egy zárt furgonba az embercsempész
Hasonló cikkünk:  A bajai fegyveres rabló zsákmány nélkül menekült, a rendőrök elfogták

A cikk végén a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos, és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...