fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

A hidroterápia segíthet az egészség megőrzésében

- Advertisement -

A masszázs fokozza az anyagcserét és a keringést, valamint a meleg víz jótékonyan hat a szervezetre. Ennek köszönhető, hogy a hidroterápia támogatja a szervezetet a regenerálódás során.

Érdemes olyan masszázsmedencét választani, amely körkörös masszázsterápiát nyújt. Azért bizonyul kiváló választásnak, mert a körkörös masszázsterápia mindig a legkényesebb testrészeket masszírozza a talptól egészen a nyak izomzatáig. Érdemes a Caldera Spas prémiumkategóriás masszázsmedencéit választani, hiszen több mint 40 éve testesítik meg a márka termékei a stílust, a minőséget és a kényelmet.

A meleg víznek is fontos szerepe van az egészség megőrzésében

A jakuzzi fúvókái és ülései úgy lettek elhelyezve, hogy alaposan át lehessen masszírozni a segítségükkel a testet. Így a masszázsmedencében egyaránt frissíthető a lábfej, a comb, a deréktáji izomzat, valamint a hát-, a váll- és a nyakizmok. Továbbá a vízsugár ereje is beállítható a fúvókák segítségével, így alaposan átmozgató masszázst is lehet választani, de megnyugtató változatot is. 

A masszázs mellett a meleg víznek is fontos szerepe van az egészség megőrzésében és a fájdalom csillapításában. Ugyanis a forró víz csökkenti az ízületek merevségét és így a fájdalmakat is. Továbbá hozzájárul a vérkeringés fokozódásához, a mozgás javításához és a stressz csökkentéséhez.

Jelentős mértékben csökken a regenerálódás ideje

A masszázsrendszer fúvókáinak köszönhetően az izmok és a szalagok ellazulnak, valamint endorfin szabadul fel, amely hozzájárul a fájdalom csillapításához. Így megőrizhető az izmok rugalmassága és az ízületek mozgékonysága.

Hasonló cikkünk:  Európai és régiós összevetésben sem remekel a magyar átlagnyugdíj

A jakuzziban a meleg víz és a masszázsfunkciók jótékony hatása egyaránt érvényesül. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a vérrel szállított tápanyagok hamarabb elérjenek a szövetekhez és a sejtekhez. Ez pedig azt eredményezi, hogy jelentős mértékben csökken a regenerálódás ideje.

Egyetlen használatot követően is érezhető a jótékony hatás

A meleg vizes fürdőzés és a víz erejével történő masszírozás garantáltan jótékony hat a szervezetre. Érdemes rendszeresen sort keríteni a jakuzzi használatára, bár már egyetlen használatot követően is érezhető a jótékony hatás. Kizárólag megbízható gyártók termékei közül szabad választani, hiszen csak ebben az esetben garantált, hogy a kiválasztott masszázsmedence tökéletes teljesítményt nyújt, és hosszú éveken át megállja a helyét. A választás során minden fontos szempontot alaposan végig kell gondolni, hiszen ma már rengeteg jakuzzi kapható a piacon, de kimagasló teljesítményt nyújtó változatokból kevés van. 

A minőség mellett azt is figyelembe kell venni a választás során, hogy hol lesz elhelyezve a medence, mennyien fogják használni és milyen gyakorisággal. Fontos, hogy a kiválasztott jakuzzi minden igénynek tökéletesen megfeleljen. Ugyanis csak így tud tökéletes feltöltődést és kikapcsolódást nyújtani.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...