fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

A kecskeméti Mercedes gyár már toborozza az új kollégákat

- Advertisement -

Nemrég adták át az új présüzemet a kecskeméti Mercedes gyárban, amelyben helyben készült alkatrészekkel látják el mind a Magyarországon készülő kompakt gépjárműveket, mind pedig a vállalat globális termelési hálózatának gyárait. Idén egy hatalmas, 400 milliárdos beruházást jelentett be a vállalat, aminek eredményeképpen új gyártósorokat telepítenek Kecskeméten. Az új sorokon elektromos platformokat és így magasabb kategóriás elektromos autókat tudnak majd gyártani várhatóan 2025-től.

Ezen beruházások miatt szükség van új munkaerők felvételére. Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a bővüléssel kapcsolatban elmondta, hogy az elektromobilitással kapcsolatos bővítésekre nagyon büszke, és az ehhez kapcsolatosan szükséges új munkaerő toborzása már meg is kezdődött.

Az ügyvezető elmondta: „Mindenféle pozícióba keresünk embereket, így például mérnököket, karbantartókat, logisztikusokat, HR-es kollégákat. Első körben tehát az úgynevezett fehérgalléros munkavállalókat vesszük fel. Utána természetesen nagyszámú, a termelésben dolgozó munkaerő toborzása is megindul, rájuk is nagy szükség van. Azt tudom javasolni, hogy akit érdekelnek a nálunk kínált munkalehetőségek, az rendszeresen látogassa a honlapunkat, ahol nap mint nap frissítjük az éppen kiírt, nyitott állásokat”.

via autopro.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...