fbpx
9.8 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Dobd fel a kertedet különleges napelemes lampionokkal!

- Advertisement -

Szeretnéd igazán különlegessé tenni a kertedet? Varázsolj igazán egyedi hangulatot a többféle színben pompázó napelemes lampionok segítségével. Különleges hangulatot kölcsönözhetsz velük a térnek akár egy kertben tartott buli vagy egy romantikus vacsora alkalmával. Illetve élvezheted a különleges hangulatot, akár minden nap is.

Egy igazán különleges kerti dekoráció

Szeretnél többféle hangulatot is létrehozni a kertedben? Ehhez tökéletes választás lehet számodra a napelemes lampion, hiszen számtalan szín közül választhatsz. Például egy esküvőn igazán jól mutatnának a fehér papírból készült lampionok, melyeket a Leden napelemes lampionjai között is megtalálhatsz. Ha pedig a színes variációkat választanád, akkor igazi vidám hangulatot csempészhetsz a külső terekbe, ami jól mutathat egy baráti összejövetelen vagy egy gyerek zsúron is akár.

Szerencsére nem csak néhány szín és forma közül választhatsz, mert rengetegféle kültéri világítás található meg a piacon. De nemcsak ezekben a külső jegyekben, hanem méretükben is igen változatos a lampionok tárháza. És hogy melyiket válaszd? Mindenképp az alapján dönts, hogy milyen hangulatot szeretnél megteremteni. Egy szolid, elegáns alkalomhoz mindenképpen válaszd a letisztult formákat és az elegáns színeket. Ha pedig kifejezetten feltűnő és vidám dekorációra van szükséged, akkor bátran gondolkozz a színes lampionok használatában is.

Hogyan kell elhelyezni a lampionokat?

Hasonló cikkünk:  Volt kormánypárti politikus cége építené a kecskeméti kamionparkolót

Amennyiben a napelemes kiviteleket választod, akkor minden esetben vedd figyelembe, hogy a tápegységet hol érheti a legtöbb napfény. Illetve a kihelyezés során az is nagyon fontos, hogy milyen összképet tudsz kialakítani annak érdekében, hogy igazán jól mutassanak ezek a különleges világítótestek.

Az ilyen jellegű dekoráció felszerelése igazán egyszerű feladat. Az önálló egységeket szinte bárhova felakaszthatod, hidd el, gyönyörűen fognak mutatni. Minden lampion saját akasztóval van szerelve, így nem lesz gondod arra, hogy hogyan oldd meg a rögzítésüket. Arra azonban minden esetben figyelj, hogy elég masszív legyen az a tartóelem, amihez hozzárögzíted a lampionodat.

A napelemes lampion költséghatékony és környezetbarát

Amennyiben a napelemes lampionok mellett döntesz, nemcsak egy kiváló dekorációval díszítheted a tereket, hanem még a környezetedet is megóvod általuk. Ugyanis működtetésükhöz a nap energiájára van szükség. A kihelyezés során ezért fontos, hogy megfelelően pozicionáld a dekorelemeket, mert így a napenergiával automatikusan végzed el a feltöltésüket.

Nem szükséges csatlakoztatnod ezt a világítási rendszert egyetlen áramkörhöz sem. És elemek vásárlására sem lesz szükséged. Viszont a szolár panelek akkor tudják a legjobban ellátni feladatukat, hogyha semmi nem árnyékolja be őket és nem akadályozza meg abban, hogy összegyűjtsék a nap erejét. Ezért minden esetben tervezd meg a pontos kihelyezést.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...