fbpx
18.2 C
Kecskemét
2023. március 21., kedd

FRISS HÍREK

Helikoptert is bevetettek az embercsempész elfogásához Bugacnál

December 13-án késő este Bugacnál a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja megállított egy magyar rendszámú Volkswagen Caddy-t. A sofőr a megállás után kiszállt a kocsiból és elmenekült a rendőr elől úgy, hogy futás közben még az éppen az útjában álló szolgálati autó motorháztetejére is felugrott.

A menekülés oka is kiderült hamarosan, hiszen a sofőrön kívül hét határsértő utazott. Ők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Bevetettek minden erőt és eszközt a rendőrök a férfi felkutatásában, még a Készenléti Rendőrség eszközparkjába tartozó helikoptert is. Meg is lett az eredmény, mert alig két óra múlva – nagyjából másfél kilométerre az igazoltatás helyétől – az egyenruhások elfogták az embercsempészéssel gyanúsítható grúz férfit.

Hasonló cikkünk:  Folyamatos kihívást jelentenek a fatolvajok Bács-Kiskun megyében és Kecskeméten

A gyanú szerint a sofőr a határsértőknek nyújtott segítséget fizettségért azért, hogy azok Nyugat-Európába juthassanak. Előállították, majd őrizetbe vették a 30 éves bűnelkövetőt, vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hasonló cikkünk:  Jánoshalmán sem maradhatott el a "brüsszelezés" egy agrárlogisztikai központ átadásán

A migránsokat a meghallgatásukat követően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

via police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...