fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Nem tudni, működik-e már az MTVA megfigyelési szoftvere

- Advertisement -

Egy közbeszerzés alapján derült ki novemberben, hogy az MTVA bruttó 190,5 millió forintért rendelt egy megfigyelő programot. A magyarázat az volt, hogy szükséges mérni a koronavírus miatt megváltozott munkakörülményeket, és emiatt növelni a dolgozók produktivitását.

Egérmozgatás, adatforgalom, online és offline töltött idő, meglátogatott oldalak – ezeket mind figyeli és észleli az alkalmazás.

Arra a kérdésre, hogy kik és mikortól számíthatnak ilyen ellenőrzésre, mit jelent ez a gyakorlatban, hogyan dolgozzák fel a beérkező adatokat, az MTVA annyit válaszolt, hogy időben értesíti a munkavállalóit a tudnivalókról. Ebből arra lehetet következtetni, hogy a rendszert még nem helyezték üzembe.

Az MTVA a Fornax ICT Kft. vezette konzorciummal június közepén kötött szerződést, aminek időtartama 180 naptári nap, ez december közepén járt le.

Hasonló cikkünk:  A szegedi egyházi sportközpont a megengedettnél jóval melegebb termálvizet enged vissza a szabadba

via 444

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...