fbpx

FRISS HÍREK

Pénzbüntetést és szektorbezárást kapott a KTE

- Advertisement -

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) decemberi ülésén pénzbírságot és szektorbezárást szabott ki az OTP Bank Liga 2. helyén telelő Kecskemétre. 

A FEB összevont eljárás alapján a KTE-t a Puskás Akadémia elleni hazai mérkőzésen a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért, mint megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy elzárt területre történt bedobása és rasszista megnyilvánulás miatt pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, továbbá a következő hazai bajnoki mérkőzésen a stadion „H” szektorának bezárására.

Január végén a Fehérvárt fogadja a KTE

A KTE az NBI őszi meglepetés csapata. A lila-fehér együttes hazai pályán a Ferencvárost is legyőzte és megérdemelten a dobogón zárta az őszi idényt. Minap pedig már megkezdte a téli felkészülést Szabó István legénysége. Januárban Törökországba utazik edzőtáborba a csapat. Január végén a Fehérvár FC elleni hazai mérkőzéssel elindul a tavaszi szezon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...