fbpx
10.4 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Milyen tárhelyet érdemes választani egy Drupal alapú weboldalnak?

- Advertisement -

Manapság már sokkal könnyebben fel lehet építeni egy weboldalt a semmiből, mint két évtizeddel ezelőtt. Sokan döntenek úgy, hogy igénybe vesznek egy olyan keretrendszert, mint a Drupal, a WordPress vagy éppen a Joomla.

Ezek nagy előnye, hogy programozói tudás nélkül is létre lehet hozni a segítségükkel egy gyorsan és jól működő, funkciókban gazdag honlapot. Sőt, nemcsak létre lehet őket hozni, hanem könnyedén üzemeltetni is lehet őket. Nem mindegy azonban, hogy milyen tárhelyet választasz, ha például Drupal alapú weboldalt szeretnél életre hívni.

Így könnyíti meg az életed egy Drupal tárhely

Ha az AB Plusznál vásárolsz Drupal tárhelyet, akkor egy sor dolog könnyebb lesz számodra, mintha csak véletlenszerűen vennél egy hagyományosat. Már eleve a keretrendszert is egyszerűbben fogod tudni telepíteni. Még akkor is sikerülhet, ha nem vagy járatos ezen a területen.

A Softaculous alkalmazással ugyanis épp olyan könnyen fel lehet installálni a Drupal CMS-t, mintha csak egy egyszerű appot kellene telepítened az okostelefonodra. Ezenfelül a Drupal tárhelyekről érdemes tudni, hogy eleve úgy vannak optimalizálva, hogy a keretrendszer optimálisan és megbízhatóan tudjon működni.

Mit szólnak mindehhez a hackerek?

Természetesen a keretrendszerek a hackerek figyelmét is felkeltették. Számukra az a vonzó a CMS-ekben, hogy ha találnak rajtuk egy biztonsági rést, akkor sok honlap fölött tudják átvenni az irányítást, és nem kell egyesével feltörniük a weboldalakat.

Hasonló cikkünk:  Az eutanáziáról is vitáztak a parlament tavaszi első ülésnapján

A támadások 99%-át azonban el tudják hárítani az AB Plusznál a fejlett CXS FTP és WEB védelemnek köszönhetően. Így aztán a rossz szándékú személynek más elfoglaltság után kell néznie.

Mit tartalmaz egy átlagos Drupal webtárhely csomag?

Nézzük meg, hogy a szóban forgó szolgáltatónál mit tartalmaz egy közepes Drupal webtárhely csomag. 5 GB SSD tárhelyet biztosítanak a megrendelők számára, továbbá ingyenes a .hu domain. Ezenfelül korlátlan addon domaint garantálnak a tárhelyen.

Mint az AB Plusznál minden Drupal csomag esetében, így itt is korlátlan mysql és e-mail-cím használatot biztosítanak. A cpanel tárhelykezelőt elérheted magyar nyelven, és a csomag részét képezi az SSD RAID-10 ultra rendszer is.

A megrendelés menete

Amennyiben rendelkezel már saját domain névvel, és Drupal weboldalt szeretnél, akkor érdemes ilyen SSD tárhely csomagot választanod. Több különböző csomag közül választhatsz, van kisebb és nagyobb is, így biztosan meg fogod találni azt, ami ideális a számodra.

Maga a megrendelés folyamata logikus és egyszerű. A rendszer bekéri az adatokat, majd miután megkapod a számlát, ki kell fizetned. Ha ezt megteszed, megkapod e-mailben a tárhely eléréséhez szükséges adatokat, és ezt követően meg is kezdheted feltölteni a weboldalad! Lehetőséged lesz arra is, hogy beállítsd a hozzá tartozó e-mail-címet is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...