fbpx
3.4 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Völner Pál: ha kitálalna, meginogna néhány szék

- Advertisement -

A Blikk szerezte meg Völner Pál volt igazságügyi államtitkár lehallgatási anyagait, amiket sorban nyilvánosságra is hoz a lap.

A felvételeken a korrupciós ügy szereplői, azok családtagjai beszélgetnek egymással hol kódoltan, hol nyíltan. A közzétett felvéteken hallani, ahogy Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke tárgyal szintén vádlott mindenesével arról, hova, mennyi pénzt kell vinnie, illetve az is, hogy a volt igazságügyi államtitkár és felesége miként fogadta, amikor a hatóságok különböző értékeket foglaltak le családjuktól.

Indulatos szavakkal tájékoztatta Völner Pált a felesége a tulajdonukban lévő Porsche lefoglalásáról. Az asszony szerint, a „rohadt patkány mocskok” célja, hogy a férje elkezdjen beszélni, aminek lehet, hogy eljött az ideje, de erről egyeztetnie kellene az ügyvédjével.

Hasonló cikkünk:  Szerdán kezdődik a Fidesz kihelyezett frakcióülése, ahol eldőlhet ki lesz Novák Katalin utóda

„Tudok olyat mondani, hogy egy-két embernek meginogjon a széke” – válaszolta az egykori fideszes államtitkár, aki a Tál fedőnevet kapta a Nemzeti Védelmi Szolgálattól (NVSZ). Völner jelezte, ő nem vádaskodna, de jobban tennék, ha a családját hagynák.

A Blikk folytatja a lehallgatott hanganyagok közlését, a következő részben a végrehajtói helyek újraosztását mutatja be. Korábban az ügyészség Schadl Györgyre tíz, Völner Pálra nyolc év börtönt kért, ha mindent beismernek.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...