fbpx
8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

A sértődött fiatal kalapáccsal kívánt elégtételt venni

- Advertisement -

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói egy 20 éves férfit vettek őrizetbe felfegyverkezve elkövetett garázdaság, rongálás, könnyű testi sértés és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt.

Egy kecskeméti apuka 2023. február 21-én reggel bölcsödébe és iskolába tartott a gyerekeivel, amikor kocsival elhaladtak egy ház mellett, amelynek utcafronti ablakának üvegét kalapáccsal püfölte egy ember. A férfi megállt és megkérte az ismeretlent, hogy fejezze be a rongálást.

A felszólított ettől begurult és agresszívan a férfi felé indult. Az apuka beszállt a kocsiba és gázt adott, azonban a kalapácsos gyorsabb volt, így amikor utolérte az autót, rávágott egyet annak szélvédőjére. Az ablaküveg megrepedt, amit nem hagyott szó nélkül a tulajdonosa, megállt és felelősségre vonta a károkozót. A férfi még agresszívabb lett és megcélozta vitapartnerét a kalapáccsal, aki habár még időben el tudott lépni, a vállán megsérült. A bántalmazottnak volt annyi lélekjelenléte, hogy elvegye a kalapácsot a férfitól, és értesítse a rendőröket.

Hasonló cikkünk:  Átlátható a kecskeméti önkormányzat? Működik partnerség az önkormányzat, a képviselő és a választó között?

A járőrök a helyszínre érkezés után előállították a bántalmazót. A 20 éves helybélit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság, rongálás, könnyű testi sértés és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt.

A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, azért kalapálta kora reggel az egyébként idős szomszédjának az ablakát, mert zokon vette, hogy nem szokott neki köszönni az asszony. Sőt, az előző napon már a virágait is kitépte, csakhogy ez nem volt számára elégtétel. A rendőrök kezdeményezik a garázda férfi letartóztatását.

via Police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...