fbpx
8.7 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Friss és üde tekintet kockázatmentes hialuronsavas feltöltéssel

- Advertisement -

A megfáradt tekintet kialvatlanságra utal, elcsúfítja arcunkat. A legtöbben különféle kozmetikumokkal próbálják meg eltüntetni a karikákat a szem alól, vagy vastag sminkkel érnek el frissebb hatást. 

Van azonban megoldás arra, hogy mindig kipihent és üde legyen az arcod. A szem alatti karikák eltüntetésére válaszd a hialuronsavas kezelést, mely fájdalom- és kockázatmentes beavatkozás!

Modern orvos-esztétikai kezelés

Arcunk egyik legkényesebb része a szem alatti vékony bőrréteg, melynél hamar kialakulhatnak a sötét, mély árkok. Ezzel a tekintetünk beesetté válik, és állandóan úgy nézünk ki, mintha nem aludtunk volna eleget.

A hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés az Aesthetica Orvosi Központ egyik népszerű kezelése. A legmodernebb eszközökkel és prémium anyagokkal dolgozó szakorvosok percek alatt teszik arcodat újra üdévé és kipihentté. Smink nélkül is gyönyörűnek érezheted magad a kezelést követően. Nézzünk, hogy milyen technikával és eljárással érhető mindez el!

A hialuronsavas feltöltésről

A hialuronsav egy természetes anyag, mely bőrünkben a vízmegtartást alapvetően befolyásoló hidratálóelem. Emellett erősíti a bőr védőrétegét, valamint gyulladáscsökkentő hatással is bír. A hialuronsav puhává és rugalmassá teszi a bőrt, hiánya viszont látványos, hiszen a bőr ráncosodni kezd, kiszárad.

A nagy mennyiségű víz megtartására képes hialuronsav volumenpótlásra és arcformázásra is alkalmas, miután öregedésgátló hatásával a ráncosodott bőr helyreállításában is szerepet játszik. A gyors, fájdalommentes és minimális felépülési idővel járó hialuronsavas beavatkozások egyre népszerűbbek minden korosztálynál, hiszen nincs szükség plasztikai műtétre ahhoz, hogy fiatalosabb, üdébb legyen az arcbőrünk, tekintetünk.

Hasonló cikkünk:  Független szerkesztőségek kiállása a megtámadott Átlátszó mellett

A kezelés menetéről

Mielőtt bármilyen orvos-esztétikai kezelésben részesülnél, általában a szakorvos előzetes konzultáción egyezteti veled a lehetséges kezeléseket és a várható eredményeket. A hialuronsavas feltöltés maximum 15 percet vesz igénybe, így nem kell túl sok időt távol töltened munkahelyedtől, családodtól. A beavatkozás előtt érzéstelenítő krémmel kenik át arcod, és a töltőanyag is tartalmaz lidocaint, így abszolút fájdalommentes a folyamat.

A természetes hatás megtartására törekszik a műveletet végző sebész. A bőrbe nagyon vékony tűvel juttat töltőanyagot, és a megfelelő forma elérése érdekében egyenletesen oszlatja el azt. A kezelés rövid ideig tart, azonban utána maximum 24 óráig még látható nyomai lehetnek, mint például a duzzanat, véraláfutás. Ezek hamar elmúlnak, ha betartod az orvosi utasításokat, és kerülöd az erős artikulációt, valamint hideg pakolással enyhíted a duzzanatot.

A tartós, akár egy évig is hatásos kezelés egyébként ismételhető, így mindig tökéletes lehet a külső megjelenésed. A kockázatmentes beavatkozás a szemzug feltöltésére kiválóan alkalmas, így a tekinteted újra csábító és kipihent lesz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...